Daiva1978 parašė:
Man ir maudzia. Tai daugiau. Tai maziau.einu vis I wc.
O nesimato jokiu tepimu nieko?
Daiva1978 parašė:
Man ir maudzia. Tai daugiau. Tai maziau.einu vis I wc.
Barbrigitele parašė:
Turiu 15 testu galiu darytis i valiastai pameginsiu vakare...nebus,meginsiu ryt ryte,nebus...ryt vakare
nusipirkau dar testuku 10miu kurie ateis,ryt po ryt p…
Aj tai jei toks kaip ir mano poziuris, tai aisku daryk
man tai saves kankinimas nedaryti, o ne padaryt ir pamatyt kad ir tuscia. Ir iki pat mmm vistiek laukiau ir ieskojau pateisininu kodel dar nerodo
jau "uzuodziu" artimiausiu metu II
nesigilink parašė:
Aj tai jei toks kaip ir mano poziuris, tai aisku darykman tai saves kankinimas nedaryti, o ne padaryt ir pamatyt kad ir tuscia. Ir iki pat mmm vistiek laukiau i…
Kodel man atrrodo,kad pramus mmm.....kaip nervas ima
nu uzeina maudimas grynai,tuoj,tuoj atodo ir vel praeina...nebutu tepimo butu linksmiau...bet as tepimas orandzinis grynai vos,vos su iskyrom,erzinaaaaa
Barbrigitele parašė:
Katik ejau I wc ant popieriaus pastebejau. Bet ne rudai. O rausvai ryskokai tik aisku dar vos vos
Barbrigitele parašė:
Kodel man atrrodo,kad pramus mmm.....kaip nervas imanu uzeina maudimas grynai,tuoj,tuoj atodo ir vel praeina...nebutu tepimo butu linksmiau...bet as tepimas ora…
Toks jausmas kamuos dar kokia 4sav minimum
Daiva1978 parašė:
Katik ejau I wc ant popieriaus pastebejau. Bet ne rudai. O rausvai ryskokai tik aisku dar vos vos
Tikiuosi implantacinis, butu labai i tema
Lauksiu naujienu kaip iki vakaro bus
Daiva1978 parašė:
Nu tikekimes implantacija pas tave...pas mane vis dar rausvai nu sviesiai, sviesiai atrodo,kad paprastos isskyros butu tamsesnes,bet gerai issiziurejus ruzava
jokio raudonumo,ar rudumo..
Daiva1978 parašė:
!!!
Barbrigitele parašė:
Kad as jau vos iskesti galiu kaip i wc noriu....jauciu reikia nueiti ir tik sekanti sysiuka kartoti nt,ka jus manot?
Zinoma, nekankink saves. Daryk isvis kokia 8-9 vakare, ir jau nuo dabar maziau gerk, o sysiuka nuo kokiu 4 "taupyk":))
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…