raganaj parašė:
sveikos,manau,kad laikas ir man kibti i sia dieta...tik va,pieno produktu nevartoju,o rytais valgau kose.sr yra kokia kose,kuria galima valgyti atakos metu![]()
Avizu ar kvieciu selenu
P.s. be pieno produktu sunkoka bus
raganaj parašė:
sveikos,manau,kad laikas ir man kibti i sia dieta...tik va,pieno produktu nevartoju,o rytais valgau kose.sr yra kokia kose,kuria galima valgyti atakos metu![]()
Avizu ar kvieciu selenu
P.s. be pieno produktu sunkoka bus
Sveikos mamos !
Perskaičiau 27 temos puslapius, bet vaikas tuoj pabus, tai visų 300 šiandien neįveiksiu..
Šiaip skaitau dabar knygą apie šią dietą ir vis rimčiau "pasiryžinėju" startuoti
Tik baiminuosi, kaip su mp reikalai, gal kuri bandė laikytis šios dietos maitindama kūdikį? Nes maitinimo nutraukti dar neplanuoju, o svorio atsisakyti jau noriu ir reikia :)))
koška parašė:
Sveikos mamos !
Perskaičiau 27 temos puslapius, bet vaikas tuoj pabus, tai visų 300 šiandien neįve…
Aš jau antra diena laikausi I atakos stadijos. Pati dar maitinu, bet ne tiek dažnai, tad surizikavau
Šiaip kitos čia merginos maitinančiai patarė pradėti nuo III stadijos, tai gal taip ir bandykit
raganaj parašė:
Sveikos, noriu paklausti tų, kurios laikėsi šios dietos. Šiandien man 3 atakos diena. Ryte pasisvėriau ir man rodo -2,7kg. Ar čia normalu, kad tiek nukristų? skysči…
normalu
sveikutes,bandau ir as prie jusu jungtis,prie sios dietos griztu antra kart...lapkriti iejau i trecia etapa,bet treciam etape vis pasmaguriaudavau ,pradzioj svoris neaugo ,vis dziaugiaus dziaugiaus,bet su laiku per keturis menesius 4kg ataugo,kuo toliau tuo labiauisismarkavau su pyragais...apsigraibiau,kad arba dabar turiu susiimti,arba vel grisiu nuo ko pradejau pirma karta...taigi ryt pirma atakos diena,bendraujant forume tikiuosi lengviau seksis save kontroliuoti,geda bus pries jumis nuklyst
Dovile87 parašė:
Sveikos merginosjungiuosiu prie jusu,nes noriu numesti po gimdymo uzsilikusius 8 kg.. kaip jums sekasi mesti svori? kiek laiko jau taip maitinates?
sveika, prasom jungtis prie burelio
man sekasi labai gerai, tikslas buvo numesti 6kg, jau nebera 5kg, per menesi
valgau tikrai be nuklydimu ir sportuoju po 35min per diena pilvukui ir visam kunui
nėshtukė parašė:
sveika, prasom jungtis prie burelio![]()
Baltai pavydziu ir tu saunuole, kad visa menesi istengei nenuklisti..
ryte pasisveriau -1 kg, bet tikriausiai cia pirma diena toks sokas organizmui veliau po tiek daug nekris..
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai