2016.05.30 14:19 (prieš 10 m.)
- Pagrandukas - parašė:
ir jus galvojat apie nestuma, VAIKELIO PRADEJIMA???? Atsiprasau, bet tai yra ziauru ir mazu maziausiai neatsakinga....... Dziaukites, jei pastojimo nebus.....
Nejuokinkit zmoniu
visu pirmiausia vaikelio kaip minejau mes neplanuojam ir proto man uztektu jei butu atvirksciai
bet tikimybe kad galejau pastoti- gyventn lytini gyvenima visada buvo ir bus. Kaip ir mani atveju.
Labai keistai, jog taip yra sureiksminamas sitas dalykas dabar.
ta prasme as nekalbu apie gerima kibirais baltos kiekviena savaitgali , dar ir su cigariuku rankoj
Siaip net neketinu zinoma teisintis ir panasiai, bet atleidzia tegul man dievas, jeigu galvoju remdamasi gydytoju nuomone ir savo ziniomis studijuodama, kad per vakara isgertos.kelios vyno taures nera nieko tragisko, kaip jus interpretuojat
Is tikruju tikejaus, kad kazkas uzsipuls mane. Bet kaip sakoma visi turim savo nuomone. Pakartosiu, kad lelius nera planuojamas ir nereikia cia manes dabar suprantat nuteikt kaip degrades. Gerai, jei jus negerdavot tada kai nebuvot nescia, neplanavot o tik labai norejot ir tyliai pasvajodavot o gal. ;)))) ir nieko cia tragisko bei neatsakingo nematau.
Sakot duok dieve nebutu.uzkibe? Nes jusu siauras mastymas jums sako, kad vaikelis tada gims.issigimes ir nesveikas , ane?
Atleiskit, pasikarsciavau. Bet nesuprantu ir nesuprasiu tokiu uzsipuolimu. Tokio nusistatymo.
Vienintele mano klaida, ta, kad per daug noriu ir prisisvajoju kad galejo kazkas uzkibt. Ir gal per daznai rasau cia.
Ir pasikartosiu: ne jums aiskinti atsakinga as ar ne neatsakinga. Jus nezinot mano gyvenimo budo, ir jeigu jusu nuomone prasilenkia su manaja- tai toli grazu nereiskia kad as tokia apgailetina kaio cia bandot issireiksti. Geros dienos