oksana288 parašė:
Ner uz Ka visos seimos svajoja apie savo bustuka.o jai jis pigesnis tai buna Dar geriau.O taip kitur buna ziauru mano draugiai pasake kol ji Cia 5mietus neisgyveno …
Kaikuriuose miestuose ir dešimties metų laikotarpis
oksana288 parašė:
Ner uz Ka visos seimos svajoja apie savo bustuka.o jai jis pigesnis tai buna Dar geriau.O taip kitur buna ziauru mano draugiai pasake kol ji Cia 5mietus neisgyveno …
Kaikuriuose miestuose ir dešimties metų laikotarpis
Lūšiukė parašė:
Kaikuriuose miestuose ir dešimties metų laikotarpis![]()
</blockquot ziauru istikruju.pas Mus tik mietai
oksana288 parašė:
Ziauru pas musu tik metai
vedaryte parašė:
Sveikutes,mes konsuliniame name gyvename jau 4 metai,viskas super butu bet pelesis visur...Gavom jy iskarto,nes gyvenome pas anglu pora jie mums padejo susitva…
Drėgmės surinkeja turi? Lb gerai nuo pelesio gelbėtis padeda
vedaryte parašė:
Sveikutes,mes konsuliniame name gyvename jau 4 metai,viskas super butu bet pelesis visur...Gavom jy iskarto,nes gyvenome pas anglu pora jie mums padejo susitva…
Nu konsului skuskites jie turetu kaska daryt.manau sildikit namus daugiau kad nepelitu
oksana288 parašė:
Nu konsului skuskites jie turetu kaska daryt.manau sildikit namus daugiau kad nepelitu
Konsulas nieko dėlto nedaro, nes beveik visi namai šią bėda turi
ką galima daryti tai sienas tvarkyti, bet ar apsimoka, jei išsipirkti nori
tiesa pasižiūrėkit sienas lauko, ar normalios, nes pas mus pagal darbuotojus tokių namų neturi kokį mes turim
tik jaučiu tvarkys už kokių metų tik kai jau pradėsim tvarkyti dokus dėl issipirkimo
vedaryte parašė:
Nea neturiu,reikes pirkti,nes siaubas,kas darosi...Pasakem konsului,tai juokas net sueme,atvaziavo uzdaze sienas kazkokiais baltais dazais,sako nebepelisBet kai…
Aš be jo nematyciau net sienų spalvos
aišku desidejo akvariumas. Žiauri drėgmė būna
db atrodo atšilo, bet surenka drėgmės apie 5litrus per parą, būtų galingesnis ir dar daugiau jaučiu surinktų
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai