Safarie, patikėk, aš irgi jau noriu išsiperėti
O vyrai visada bus vyrai, jie nėra linkę išsikalbėti, tik mes, moterys, galim pliurpti be perstojo (bent jau aš
), o jie nee...
O Tavo mažius tikras juokdariukas, tikiu, kad smagu buvo
Snaigyte, tai šiandien, turbūt, poilsis nuo mokslų?
Naidut, visai neblogi pietūs, o, va, aš žiūriu, kad namie nei kokio faršo turiu, nei kokių dešrelių, o tai irgi pasidaryčiau
gerklę gižena, galva irgi kažkokia įdomi, tai jau neisiu į parduotuvę-pasisaugosiu geriau
O teisės, tai tikrai reikalingos, o ypač su vaikiukais
aš jas turiu, bet nuo išsilaikymo, tai taip ir nevairavus, tai irgi ne kokie reikalai pas mane šiuo klausimu
SafariE, gal tikrai kokie dantukai...kad tik nesusirgtumėt...
O dėl pykčių, tai jau taip yra, aš irgi visada sakau, kad geriau išsikalbėti
manasis kartais ir sako, tai jei matai, kad aš piktas nieko neklausk ir nesibarsim...bet tai sakau, juk pats matai, jei aš tavęs nepakalbinu ir visko neišsiaiškinam, tai tau viskas dar labiau susikaupia ir tik blogiau būna
Kristulia,nu tik baik,kad nera taves.. esi esi
auksciau nosi,sypsniukas ir pamirsk viska kas vyksta tavo gyvenime blogo
SafariE,skaiciau apie Arviduko juoka,net isivaizdavau tai sedejau issisiepusi prie pc
Mano mazius,tai skaniai parpia,o tos neklauzados neina ivaryti i kambari,sakiau iseisiu i lauka rykste nusiskinsiu ir pasibaigs mandrumai,tai sake uz 10min grys,tai liko jau 4min
monikiukkass parašė:
Snaigyte, tai šiandien, turbūt, poilsis nuo mokslų?![]()
![]()
![]()
Naidut, visai neblogi pietūs, o, va, aš žiūriu, kad namie nei kokio faršo turiu, nei kokių dešrelių, o tai irgi pasidaryčiau
gerklę gižena, galva irgi kažkokia įdomi, tai jau neisiu į parduotuvę-pasisaugosiu geriau
O teisės, tai tikrai reikalingos, o ypač su vaikiukais
aš jas turiu, bet nuo išsilaikymo, tai taip ir nevairavus, tai irgi ne kokie reikalai pas mane šiuo klausimu
![]()
![]()
![]()
SafariE, gal tikrai kokie dantukai...kad tik nesusirgtumėt...
O dėl pykčių, tai jau taip yra, aš irgi visada sakau, kad geriau išsikalbėti
manasis kartais ir sako, tai jei matai, kad aš piktas nieko neklausk ir nesibarsim...bet tai sakau, juk pats matai, jei aš tavęs nepakalbinu ir visko neišsiaiškinam, tai tau viskas dar labiau susikaupia ir tik blogiau būna
![]()
Tai nebent vakare eisiu paskaityti, nes rytoj žadu lėkti pas daktarus tai nebus kada
Bet dabar nesu jiems nusiteikusi
tai vat..as saviskiui irgi vakar gyvenimo tiesas aiskinau...kad jiems kartais jei blogai apsimeta kad viskas ciki, o paskui zodis ne toks ar zvilgsnis, ir vsio-uzsikuria!! tai vakar sakau, jei blogai, nuotaikos ner, tai bent perspek kad nori ramiai pabut ir kad i akis nelisciau, bent jau zinosiu kad nepradeciau erzintis ar pliurpt be reikalo visko, ir gincu bereikalingu pavyks isvengt..zodziu..as jau kazkaip per daug stengiuos neimt i galva, tu pykciu visad buvo ir bus, svarbiausia issiaiskint, o ir susitaikymai tada saldesni buna
snaigyte parašė:
Tai nebent vakare eisiu paskaityti, nes rytoj žadu lėkti pas daktarus tai nebus kadaBet dabar nesu jiems nusiteikusi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teisingai
Jetau, bet koks fainas užrašiukas pas tave "Jau turėjo gimti", net baltai pavydžiu, kad tuoj pasimatysi su savo sūnučiu
naidut-tikrai, toks juokas buvo, kaip kad youtube pilna tokiu mazuliuku juoku, panasiai..tai net filmuodama negalejau susilaikyt pati nezvengus!! jam tiek linksma buvo, kaip koki didziausia atradima padarius!!
tai vat, kiti svajoja apie vilas, masinas brangiausias, o cia kiek nedaug tereikia iki pilnos laimes!! nuo vakar ismoko purkst, net nemoku pasakyt, sudeda lupas i prieki ir burbia, panasiai kaip kad vaikus kad mokinm kaip masinytes vaziuoja, tai sedi, guli-nesvarbu, birbia, net seiles i sonus tyksta!! laimingas visas!!
monikiukkass parašė:
TeisingaiJetau, bet koks fainas užrašiukas pas tave "Jau turėjo gimti", net baltai pavydžiu, kad tuoj pasimatysi su savo sūnučiu
![]()
![]()
![]()
O galėtų būti ne „Jau turėjo gimti“, o kad mano mažiukui kelios dienos
Gražiau žiūrėtųsi
safariE parašė:
tai vat..as saviskiui irgi vakar gyvenimo tiesas aiskinau...kad jiems kartais jei blogai apsimeta kad viskas ciki, o paskui zodis ne toks ar zvilgsnis, ir vsio-uzsikuria!! tai vakar sakau, jei blogai, nuotaikos ner, tai bent perspek kad nori ramiai pabut ir kad i akis nelisciau, bent jau zinosiu kad nepradeciau erzintis ar pliurpt be reikalo visko, ir gincu bereikalingu pavyks isvengt..zodziu..as jau kazkaip per daug stengiuos neimt i galva, tu pykciu visad buvo ir bus, svarbiausia issiaiskint, o ir susitaikymai tada saldesni buna![]()
![]()
![]()
![]()
Japi, man neatrodo tos poros tikros, kurios teigia, kad niekada nesipyksta
Normalu tie piktukai yra, nes juk nesam mes vienodi, būna momentų, kad kažkur kažkuris neupranta ko ir t.t
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai