tris parašė:
Taip siandien buvau sirdis plaka, liepe registruotisni kauna pas.Abraiti, bet tie tepimai yra toliau tai nezinau kol sulauksiu eiles ar bus del ko vaziuoti
Linkiu kad viskas butu gerai🙏
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįtris parašė:
Taip siandien buvau sirdis plaka, liepe registruotisni kauna pas.Abraiti, bet tie tepimai yra toliau tai nezinau kol sulauksiu eiles ar bus del ko vaziuoti
Linkiu kad viskas butu gerai🙏
Sveiki gal kas patarti gali nors nelabai tikiu pati ..bet rizikuoju jusu klausti .prieš 5 dienas darem myliuka nuo ov dienos buvo 4 dienos praejusios ,,vakar darem miliuka be apsaugu kaip ir ana karta, man turejo prasideti menstruacijos po 4 dienu bet šiandien pradejau kraujuoti ir labai pilvo apačia skaudejo ir nezinau galbut tai persileidimas ? O gal ne .as net nezinau ..gal kam taip buvo ??
Labas vakaras, esu labai sunerimusi sausio 23 d. Visa savaite anksčiau susirgau menesinem kraujavau normalei, po keturiu dienu jos atrodo baiges, bet po dvieju dienu vel pradejo teplioti nestipriai ir taip jau iki siandienos vis truputi templioja. Jau spejau prisigalvoti sau ligu, galiausiai galvoju kad gal persileidau. Nes ir apacia pamaudzia bukai, ir strenos jautrios ir pastebejau juosta neryskia nuo bambos y apacia...
migl parašė:
Sveikos, kiek iš Jūsų iškentėjo šį nemalonų laikotarpį namuose? Ginekologė nurodė važiuoti į ligoninę, prasidėjus kraujavimui, bet atrodo, kad namie, savoje aplinko…
Su vienu (11sav. ) vykau į ligoninę, bet tik apžiūrėjo, kad viskas gerai ir išleido mano, antrą kartą (7sav.) likau namie, kadangi mažas nėštumas buvo, todėl persileidimas nebuvo skausmingas ir netgi į darbą toliau ėjau. Tik po visko pasirodžiau ginekologei.
Paskutinį kartą, kai persileidau natūraliai, buvau namuose, laukiau ir tikėjausi. Buvo labai sunku. Gal tris valandas (gal ir daugiau) nepasikėliau nuo klozeto, nes kraujas tiesiog bėgo. Galiausiai nurimo ir teliko tooks gausių mėnesinių kraujavimas. Į ligoninę nevažiavau, tačiau labai nusilpau po to. Visiškai nukrito geležies lygis, buvo diagnozuota mažakraujystė, ko niekad gyvenime nebuvę. Gerai, kad tai įvyko savaitgalį, nebūčiau galėjusi eiti į darbą...
ieva6891 parašė:
Kaip jaučiatės?
Dabar jau neblogai, bet truko blogumas beveik 6 valandas su spazmais, kraujo būta nemažai, reikės bandyt kuo greičiau atsistatyti ir kibti toliau į darbą, tikiuosi jau sėkmingą
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai