Lilyd parašė:
Sveikos, prieš kūčias sužinojau kad laukiuos, pasidariau netgi 3 testus, kad patikečiau, jog tai tikra. Per kaledas pranešiau vyrui kad laukiuos, džiaugėmes, nes bu…
Užuojauta🩶 as tokia baime kaip jus irgi turejau, kad nepavyks pastoti ir isnesioti... 2021 metais rugseji budama 21 nestumo savaitei praradau savo pirmaja mazyle, psichologiskai buvo sunku, atsirado daug baimiu kaip bus toliau, jauciau geda pries kitus, kad man nepavyko, kreipiausi i psichologe (nes ragino mano ginekologe matydama mano busena per patikrinimus po persileidimo ir esu jai dekinga🙏 ), bet uz 3 men.netiketai pastojau vel, nors nestumas nebuvo is lengvuju bet 2022 metais butent rugseji pagaliau susipazinau su savo dukryte.. nepraraskit vilties, tokius dalykus reikia isgedeti..man padejo issikalbejimas, nes pirma menesi po netekties uzsidariau savyje, pradejau vengti zmoniu, bet po to nusprendziau judeti po truputi i prieki, nes supratau, kad prarastos dukrytes nesusigrazinsiu🥺, bet dabarti galiu keisti. Linkiu kuo lengvesnio atsigavimo jums 🩶

išgyvenkit, išliūdėkit šį etapą, bet rankų nenuleiskit.. jei ne pirmą kartą, siūlau atsigavus ieškoti priežasčių, kodėl tai vyksta, ir tikrai sulauksit savo stebuklėlio ❤️