puokste parašė:
sveikos![]()
kas nors dar yra?![]()
labukas!!!na gal sulaukei draugelku??
puokste parašė:
sveikos![]()
kas nors dar yra?![]()
saule86 parašė:
labukas!!!
ne, nesulaukiau ir nieko kol kas nejauciu kad jos ateiti noretu
kaip tu?
Banga parašė:
labas puokste.![]()
kaip laikaisi?
labas, neblogai, o tu?
Irmuke1987 parašė:
merginukes dar zekit-mano tos ''mm'' kur 5ni atejo-praktiskai kai mm pabaiga buvo-tai tos atejimas,vakar tai kraujas jau buvo raudonas normalus,o snd vel va tas pats kai pirma diena,praktiskai nieko... tai kaip man jas suprast??? gali but kad uzkibe pas mane???![]()
sveikute...
oj net nezinau kaip ten kas pas tave...
as tai laukciau ir ziureciau kaip bus toliau...
gal tokios tavo mmm si men, nes ir man nekarta tokios yra buve, kad viena diena daug, o kitom tik tokios tepliones..
puokste parašė:
sveikos![]()
kas nors dar yra?![]()
sveikute
as esu
bet man uztat tokiu mm nebuve... NIEKADA...kraujavimas buna labai daug,cia kas per tris dienas to kraujo,tai per normalias mm pas mane kai ryte atsistoju islovos daugiau isbega negu per sitas 3dienas...
aisku,gal ir gali but-bet man taip nebuve...ir taip jokiu pojuciu kaip visada buna-skausmas nugaros,pilvo gelimas....o pirma diena tai visa diena atrodo per pilva kas nubega...ir snd va tas pats....atrodo nubega per pilva kazkas....
Irmuke1987 parašė:
bet man uztat tokiu mm nebuve... NIEKADA...kraujavimas buna labai daug,cia kas per tris dienas to kraujo,tai per normalias mm pas mane kai ryte atsistoju islovos daugiau isbega negu per sitas 3dienas...![]()
aisku,gal ir gali but-bet man taip nebuve...ir taip jokiu pojuciu kaip visada buna-skausmas nugaros,pilvo gelimas....o pirma diena tai visa diena atrodo per pilva kas nubega...ir snd va tas pats....atrodo nubega per pilva kazkas....![]()
na nezinau - patariu nesuk savo galvytes ir tiesiog lauk kas bus toliau
jei jau kazkas ir veliau ramybes neduos tada NT pagadinsi
siaip tai nelabai suku,bet kadangi noriu vartoti vaistus tokius kuriu tikrai negaleciau jei buciau...tad nzn lyg ir netureciau pagal visas tas dienas but...nes buvo nevaisingos,bet tos keistos ir ankstyvos mm...irgi keista... jauciu gale savaites pabandysiu sugadint NT
vistiek prisipirkus tai pagadinsiu
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai