Mika12 parašė:
Kai jau tikras nėštumas, tai ir pregna žalias pradeda raudonuoti linijos 😂
O ką čia reiškia pregna ?
Mika12 parašė:
Kai jau tikras nėštumas, tai ir pregna žalias pradeda raudonuoti linijos 😂
laura ragauskiene parašė:
Nėštumo testo pavadinimas 🙂
laukimas parašė:
Sveikos, nesioju akinius, nors matau ir be akiniu. Viena akis yra silpnesne. Labai pergyvenu ar gimdymo metu nebus problemu su tinklaines atsokimu. Labai noriu vaik…
Mano aplinkoje visos moterys pagimdė pačios be jokių atšokimų. Vienos akinukus nešioja, kitos lęšius.
laukimas parašė:
Sveikos, nesioju akinius, nors matau ir be akiniu. Viena akis yra silpnesne. Labai pergyvenu ar gimdymo metu nebus problemu su tinklaines atsokimu. Labai noriu vaik…
Gimdžiau abi su minusu, nieks niekur neatšoko
laukimas parašė:
Pas mane yra didelis astigmatizmas. Klausiau irgi gydytojos. Sakė viskas ok tikrai gali gimdyti. Ir gimdžiau natūraliai viskas buvo gerai.
laukimas parašė:
Pas mane didelis minusas, jau 2 pagimdžiau viskas ok🌷👌
Sveikos. Geram mėnesiui buvau atsitraukus ir nuo forumo ir aplamai nuo galvojimo, ar pavyks ar nepavyks sulaukt tų ||, užsiimiau darbais, vasara mums prasideda su gausa švenčių, planuoti nesustojome, tiesiog nebegalvojom. Ir nežinau, ar čia tas 5 ciklas prasidės, ar vis tik vaiduokliukas tikras. Išryškėjo greitai. O ir testas darytas toks random vakare, nieko nesitikint, tiesiog tvarkantis ir suradus dar likusius testus. Labai norėčiau patikėt, kad ne melagis, bet iki mm dar 2-3 dienos....
Sashitta parašė:
Sveikos. Geram mėnesiui buvau atsitraukus ir nuo forumo ir aplamai nuo galvojimo, ar pavyks ar nepavyks sulaukt tų ||, užsiimiau darbais, vasara mums prasideda su g…
Matau gan aiškiai, linkiu ryškėti 🤗
Sashitta parašė:
Sveikos. Geram mėnesiui buvau atsitraukus ir nuo forumo ir aplamai nuo galvojimo, ar pavyks ar nepavyks sulaukt tų ||, užsiimiau darbais, vasara mums prasideda su g…
Linkiu ryškėti 🤞🏻
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai