Bekepuraite parašė:
Sveikos, gal galite pasakyti ir parekomenduoti ar yra Telšiuose kokia fotostudija- fotoateljė kur būtų galima pasidaryti keletą šventinių nuotraukų?
Pas Roma, bei Fotoeroj
Bekepuraite parašė:
Sveikos, gal galite pasakyti ir parekomenduoti ar yra Telšiuose kokia fotostudija- fotoateljė kur būtų galima pasidaryti keletą šventinių nuotraukų?
Pas Roma, bei Fotoeroj
kindziuliukė parašė:
Pas Roma, bei Fotoeroj
Ačiū
kindziuliukė parašė:
Pas Roma, bei Fotoeroj
Romas turi sventiniu dekoraciju?
_Kristė parašė:
Sveikos mamytes
Tylu cia Telsiu forume..
Jau labai čia tylu ir ramu 🙂
Aš gimdžiau sausio mėn. tai esu labai patenkinta ir viskas labai gerai jokių nusiskundimų neturiu ir Telšiuose jau gimdžiau trečią kartą ☺️
sandriukkss parašė:
Jau labai čia tylu ir ramu 🙂
Aš gimdžiau sausio mėn. tai esu labai patenkinta ir viskas labai gerai jokių nusis…
Ar reikejo epidiuros? Ar telaiuose neteikia tokio dalyko.. Kiek girdejau reikia tartis is anksto. Arba jei naktį prireikia vaziuoti patiems anestoziologa is namu pasiimti...
Kažkaip baugu telsiuose gimdyti. O jei prireikia staigiai operuoti..
_Kristė parašė:
Ar reikejo epidiuros? Ar telaiuose neteikia tokio dalyko.. Kiek girdejau reikia tartis is anksto. Arba jei naktį prireikia vaziuoti patiems anestoziologa is namu pa…
Sveiki, as gimdziau telsiuose du vaikelius, ir abiem kartais esu patenkinta, buvau atidziai priziurima tiek gimdymo metu, tiek po jo. Epiduros nedariausi, bet kiek girdejau lyg is anksto reikia tartis. Pirmaji karta teko daryti extra cp, ir padare, viskas tvarkoje, gydytojai gi kvalifikuoti, jeigu tuo metu nera galincio cp daryti gyd vietoj, iskviecia ji is namu. Svarbiausia pats gimdanciosios nusiteikimas ir pasitikejimas personalu
_Kristė parašė:
Kazkaip mazai komentaru is gimdziusiu telsiuose.. Labai gaila.
Cia manau, mazai kas seka sia grupe. As negimdziau Telsiuose ne karto. Nebuvo man ne minties gimdyti cia. Kiekvienos seimos pasirinkimas. Zinau nemazai geru ir nelabai istoriju.
Linusidla parašė:
Cia manau, mazai kas seka sia grupe. As negimdziau Telsiuose ne karto. Nebuvo man ne minties gimdyti cia. Kiekvienos seimos pasirinkimas. Zinau nemazai geru ir nela…
O jei nepaslaptis kur gimdete?
Pirmaja gimdziau Kaune. Bet ten vykau su siuntimu. O dabar vis svarstau kur gimdyti. Vaziuoti i kauna prasidejus veiklai.. Bet cia netoli namų butu patogiau.
_Kristė parašė:
O jei nepaslaptis kur gimdete?
Pirmaja gimdziau Kaune. Bet ten vykau su siuntimu. O dabar vis svarstau kur gimdyt…
Pirmaji gimdziau Klaipedoje. Gydytoju atlaidumas man jautesi puse metu, teko perpilti krauja. Jiems pasiseke, kad kudikiui viskas gerai:). Po pirmojo ivykiu, niekas nesvarste, kaip tik Kauno klinikas.
Esme tame, kad pvz.man abu nestumai lengvi, gimdymai taip pat, bet niekas negali zinoti, kokios gali buti komplikacijos po gimdymo, taip kaip as nebuciau ne pagalvojus. O tas pasakymas jei viskas gerai tai ir Telsiuose gali gimdyti man netiko.
As gavau siuntima is savo seimos gydytojos. Ji zinodama mano pirmojo gimdymo istorija, israse ji labai geranoriskai. Kauno klinikose jauciausi kai ne lt, visi malonus ir nesijauti skolingas uz tai. Visi profesionalai. Prieziura mane nustebino, Klaipedai dar toli iki tokio lygio.
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai