iewa parašė:
reikia zinoti darzeli i koki tokiu seimu vaikai leidziami daugiausiai, bet as nenoriu kad mano vaikas " is nosytes tirscius valgytu" arba museika butu. o pas mus vienas darzelis yra toks kuris to neleidzia, na bet nespjaunu i vandeni:0
šiaip vaikus dažniausiai leidžia pagal gyvenamą deklaruotą vietą, tai nebent neleist į kokį "pagarsėjusio"rajono darželį, bet manau, kai taip rūpinamasi vaikų gerove tokiame ir negyvenate, o vienas kitas vaikas visur bus...aukėtojos visteik prižiūri, neišvengsi nei snargliuko pakrapštymo, nei lengvo pasimūšimo, tai normalu, jie ten viską beždžioniauja ir "kovoja už būvį", taip jie pasiruošia realima gyvenimui už namų sienų, bet žinoma blogo pavyzdžio norisi kuo mažiau...lieka newbent privatus, bet ten kainos žiaurios...o be to mušasi nebūtinai asocialūs, man tai tie išlepinti turtuolių vaikeliai daug baisesni ir žiauresni...mano sūnus už metų į pirmą klasę eis, tai aš jau irgi apie mokytojas klausinėjuosi...
salione. va dabar net gera sedet ir kavutes atsigert, spontaniskai sumasciau... viens du ir baigta.