gift4you parašė:
turiu neurofen cia airiskas nuo skausmo 200mg kazi gal isgerti..siandien buvau mieste ir pamirsau paracatamolio nusipirkti
tai speju cia ibuprofenas, paziurek kas po tuo neurofen pavadinumu parasyta kokia veiklioji medziaga
gift4you parašė:
turiu neurofen cia airiskas nuo skausmo 200mg kazi gal isgerti..siandien buvau mieste ir pamirsau paracatamolio nusipirkti
tai speju cia ibuprofenas, paziurek kas po tuo neurofen pavadinumu parasyta kokia veiklioji medziaga
Miegaliuke parašė:
veiklioji medziaga ibuprofenas
liabu vakaru visosm
ka veikiam?
Mistika tavo fotosesija superine,, man tobulaiusia foto kur plikse tu ir batukai ant pilvo,, na taip nerealiai man,,, o del savo fotosesijos
tai man buvo sudetingiau
nes manes vyras nefotkino,, o pati ant kedes fotika pasidejus fotkinaus
o va as mamytes, naktim nebemiegu,, negaliu nuo nugaros skausmu miegoti,, sedziu- skauda, einu - skauda, guliu - skauda,,, jau baigiu isproteti
bet va kenciu noriu kad dar butu ir butu mano mazyle pilvuke
p.s. ta nugara ma skauda ties mentimis,, ar as perluzus kokia pasidariau ar kupre, neysiv
izduoju, bet skauda nejuokingai
cia skaiciau judat, plusat,, tik tvarkotes visos
o va as tinginiauju visa savaitgaly,, Draugai vakar buvo uzsuke, tai monopoly palosem
fainai buvo,, tik vaikystei buvau zaidus
va ryt gal ir as ka pasitvarkysiu
del judesiuku,, na manoji cia praita savaite buvo pasiutus,, na taip duodavos kad paeit buvo sunku,, bet dabar gal trys dienos tokia ramuma,, kad net nejauku kaskaip daros,,, na bet svrbu juda,, kad ir labai retai ji ten sujuda ciuciut bet,,,
gift4you parašė:
veiklioji medziaga ibuprofenas![]()
tai 200 silpnas gana, gali isgert jei nervuoja skausmas
Miegaliuke parašė:
tai 200 silpnas gana, gali isgert jei nervuoja skausmas
ai zinok gal negersiu..radau straipsni kad negerai gert 3 trimestre..palauksiu vyro gal atves jis man paracatamolio
gift4you parašė:
ai zinok gal negersiu..radau straipsni kad negerai gert 3 trimestre..palauksiu vyro gal atves jis man paracatamolio![]()
jei turi galimybe gaut paracetamolio tai aisku geriau
akirne parašė:
nerti tik tapukai yrakepuryte mezgiau
bet labai lengva ja numegsti, uzsidedi 60 akiu ( jei ploni siulai ir virbalai tai daugiau reiktu) as tai cia su dvigubais siulais ir berots 2 nr virbalais mezgiau. tai tas 60 akiu mezgi apie 30 eiliu ( na bent jau as tiek mezgiau, o ar nepermazai tai nezianau
) o po to is vieno krasto nuleidi 20 akiu per viduiuka palieki 20 akiu ir is kito krasto 20 akiu nuleidi ir tada mezgi vien tik duriuka, o kiek ji megsti tai jau tada lygini su tais krasciukais kad butu lygu kai susiusi
na va nezinau ar aiskiai paaiskinau
bet tikrai nesunku
as irgi pabandysiu
ugne1989 parašė:
as irgi pabandysiu![]()
na tai pasirodykit kas jum gausis kai jau turesit
mistikaaa parašė:
uj kaip pliaukstelejai
As vis issijungiu, bet vis kokiu reikalu atsiranda pas mane.
O dar dukryte kita savaite bus namie nes atostogos, tai visai nupusiu
![]()
Na bet pasistengsiu pasitaisyti![]()
cia foto uzsimetei is savos fotosesijos?
vasaros braske parašė:
Visai man su galvele blogai, matosi, kad serganti esu![]()
Juk jau rasei kur gyveni
![]()
pasitaiko pasitaiko, as dabar ir su atmintim nelabai sutariu
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai