Nakties_angelas parašė:
Aisku CIA tik Mano nuomone,gal kitam atrodo kitaip.cia kiek zmoniu tiek nuomoniu gerbiu tavo nuomone.
Nakties_angelas parašė:
Aisku CIA tik Mano nuomone,gal kitam atrodo kitaip.cia kiek zmoniu tiek nuomoniu gerbiu tavo nuomone.
vaidluka parašė:
viskai teisingai mergyt ;)
Kaip Etanukas? kiek maciau auga vyrukas grazus
Nakties_angelas parašė:
viskai teisingai mergyt ;)Kaip Etanukas? kiek maciau auga vyrukas grazus
![]()
Aciu oi augam va imesiu foto del taves.
SiSta parašė:
Misinuku maitinu, katik sesele buvo atvaziavus tai sake galima duot po saukstuka darzovienes![]()
Visiska nesamone! kodel ji liepe taip anksti primaitinti ???? IR kad maitini misinuku nereiskia, kad reikai primaitinti anksti, kt ir veliau nei 4 men primaitina nors vaikas m aitinamas misinuku. O kad duoti del pazaidimo tokio amziaus kudikiui
turetu argumentuoti!
Nakties_angelas parašė:
i zuvytes ziuri matytgrazus berniukas auga, bet man jis grynas tetukas
o va Lukas atrodo tavo kopija
![]()
Aciu bet tu maisai Lukas tikrai tetukas o etanas I mane.
vaidluka parašė:
Aciu bet tu maisai Lukas tikrai tetukas o etanas I mane.
na man atrodo kitaip
Nakties_angelas parašė:
Laba diena
Man asmeniskai graudu klausyt kaip zmones nieko nezinantys mergaites padeties puola zmogu izeidineti ir visaip vadinti. Taip -ji paklause viesai klausimo,kurio galbut nereikejo viesinti,jeigu jis tikrai yra realus. Taip,to ir reikejo tiketis kad sulauks daug kritikos ,jeigu situacija tokia. Bet kad ir kaip bebutu nei viena is jusu nenoretu kad butumet belekaip smeiziamos ir izeidinejamos,geriau jau patylet negu sakyt kad yra neisprususi ar panasiai. O be to manau neisprusimas cia visiskai netinka sioje situacijoje.
Pirmo eilei tai skaityti ,o ne klausytis
Ir niekas nepuola, o komentarai rašomi iš to kiek parašė . Jau vientai kad buvo neištikima ne kokia nuomonę galima susidaryti apie žmogų .O beje neisprusimas cia labai tinkamas žodis ,nes išprususi mergina tikrai neišduotų žmogaus kuris ją myli ,bei žinotų nuo ko pastoja.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai