nuosirdumas parašė:
aciu mamytes uz sveikinimus, idedu kelias nuotraukeles pasirodyti kaip mes atrodom![]()
![]()
Pasakiskai GRAZU
nuosirdumas parašė:
aciu mamytes uz sveikinimus, idedu kelias nuotraukeles pasirodyti kaip mes atrodom![]()
![]()
Pasakiskai GRAZU
nuosirdumas parašė:
![]()
koks grozis
LiliaA parašė:
Kaip Tu CIA maisais perki?
Aha is to mandrumo nebezinom ko benorim, ne masina, bet kitu vezimuku kainos tikrai sieke masinos kainavyras vis juokesi, kad uz tokia suma masina iseina
![]()
As tai nusiziurejus navington caravele 3/1 bet dar gyvai Jo neciupinau pries tai navington galeon, labai ziurejau,bet Kai pamaciau mieste su sidabrines spalvos vaziuokle labai patikoo ziuriu irgi su dideliais ratais,nes ziema bus patogu,beto pastebejau, kad ir vasara dideli ratai patogu.
O kombinzonas tai ten vientisas,tik kad kojytciu vietoj vientisas yra gales spurdintis![]()
O su maišu gavos taip..užmačiau pas vieną mamytę gražų žydrą kombinezodą, tai kaina buvo 20 lt, o visas maximos maišas rūbų už 40 Lt, tai sakau visą maišą tada duokit, o kadangi klaipėdietė tai pardavė už 30 lt
nu žodžiu pigiai ir daug
yra aišku keli rūbeliai įsimaišę margaitei (čia pas mane tiems 8 proc.
), yra keletas metamų lauk, bet didžioji dalis tai super geri
aš iš tų kuriai patinka second hand
man daiktas su istorija mielesnis
vežimukas tai labai šaunus, klasikinis variantas....(seilę nurysiu), tik sako jie rupūžės gan sunkūs ir nepraktiški
Tai ne kombinezonas o vokelis ten
nuosirdumas parašė:
![]()
koks aukselis,sveikinu dar karta
Vita Klaipeda 2012.08.02 parašė:
koks grozis
Labas Vita,ar negimdai dar?
Jauciu nori sudalivauti dar Juros sventeje
Labas rytas CIA kaskas panasaus
O kodel Jie nepraktiski? Del sunkumo tai reikes paziureti nes nepaciupinejus nenoriu pirkti, bet man isai toks grazus,kad nematau kitokiu
Dabar aisku kaip maisais gauansi
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai