Danguus parašė:
Gali papasakoti placiau, kaip, kas, kur?![]()
Papildziau ankstesne zinute, ten placiau aprasiau
As dariausi Siauliuose MVK.
Danguus parašė:
Gali papasakoti placiau, kaip, kas, kur?![]()
Papildziau ankstesne zinute, ten placiau aprasiau
As dariausi Siauliuose MVK.
neri.m parašė:
Klausykit iskilo man toks klausimelis, gal kuri turit isiverusi auskariuka i bamba? Ka su juo darote kai pilvelis jau didokas ir bambyte nebe tokia jau grazi. As vis pamirstu paklausti savo gines, nes dabar esu ji isiverusi![]()
Turiu jaunatviska mama
Ji turejo bamboj auskara, kai laukesi issieme, nes taip isivaizduoju tempe ten viska, gali uzkliuti, isplesti
Skylute dar matesi pagimdzius,bet nezinau ar ji nebuna uzgijus po tiek laiko
Still parašė:
AGyte, tiesiog nepamirsk, del ko tave is sausinuku isprase...ir vel kabinates...nepainiokit kazko,isejau pati ir nebeseku temos,nes nenusipelniau uzgauliojimu.o va kai kam matau vis knieti man igelti,tik nesuprantu kodel,nes nesam net pazistamos.taip kad tikrai iseikit is ne savo temu,kur mes turim apie ka kalbet,o ne jusu nusikalstamu psichologiniu smurtu nervus gadintis...
AGyte parašė:
o kada pradedat krema nuo striju naudoti?as jau nusipirkau,bet galvoju kol nesijaucia pilvo tempimas dar nenaudoiu?
Jauciu, kad pilvuka tempia, niezti, bet nenaudoju jokiu spec. kremu. Naudoju paprasta nivea riebu krema ir niekuom kolkas nesiskundziu, striju kolkas neturiu
tfu tfu tfu
neri.m parašė:
Klausykit iskilo man toks klausimelis, gal kuri turit isiverusi auskariuka i bamba? Ka su juo darote kai pilvelis jau didokas ir bambyte nebe tokia jau grazi. As vis pamirstu paklausti savo gines, nes dabar esu ji isiverusi![]()
issimk, nes gali net auskaras pats isplysti.paskuj isiversi, neuzgis jei senokai praverus.
AGyte parašė:
o kada pradedat krema nuo striju naudoti?as jau nusipirkau,bet galvoju kol nesijaucia pilvo tempimas dar nenaudoiu?
As nuo striju jokio spec. kremiuko nenaudoju, kiekviena ryta vakara pilviuka, slaunis, ir krutine tepuosi su migdolu aliejumi, oda tampo grazi, svelni, nuolat drekinama
Tikrai rekomenduoju, sese visa nestuma juo tepesi ir jokiu striju
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai