domskyte parašė:
O cia kaip supratau gruodinukes turi privacia temuke? ar ne? jei taip, tai kam galeciau buti pakviesta ?![]()
![]()
domskyte, turi pasiprasyti, tada tave priims:)paspausk ant tos temos ir tada "prasytis i grupe" ar panasiai
domskyte parašė:
O cia kaip supratau gruodinukes turi privacia temuke? ar ne? jei taip, tai kam galeciau buti pakviesta ?![]()
![]()
domskyte, turi pasiprasyti, tada tave priims:)paspausk ant tos temos ir tada "prasytis i grupe" ar panasiai
geris parašė:
Sveikutes, nu su tuo forumo gadinimu man taip pat nepatinka, kam reiksti savo blogas emocijas, ar uzkresti jomis kitus![]()
o is tikro tai norejau pasiguosti: vakar padariau avarija. As buvau kalta. Sukau i pagrindini kelia (i kaire) ir susipuolemTik nesupratau, kaip as tos masinos nepastebejau, gal kad saule uzspigino, o jau 5 m vaziuoju diena is dienos. Gal jau nuo to darbo tikrai pervargau, nes sav be iseiginiu reikejo dirbti, nes vedeja atostogavo. Visa laime kad tik silpnas susidurimas ir man viskas gerai ir kitam vairuotojui, bet dabar kazaip toks negeras ir liudnas jausmas...
bet laiko jau nebeatsuksi...
![]()
o dieve, uzjauciu. as kasryta sesdama uz vairo meldziuosi, kd nebutu avarijos, labai bijau, nes nenescia issigastu o ka jau nesciai reiktu daryti nzn..
Gruodinukas parašė:
gryzau is darbo ir ilsiuosi, nes vakar buvau pas gydytoja del galvos skausmo...israse antibiotiku ir sake g erti paracetamolio... gerai, kad bent padejo, nes gerti vaistu visai nenoriu del maziuko, o jei dar nesuveiktu , tai ir viso pikta buciau...siaip skaiciuoju dieneles iki atostogu28 d man paskutine darbo diena, o po atostogu is karto i dektretines
![]()
o kada jus gruodinukes iseinat atostogu?
![]()
rugpjucio 31 jau atostogos turi prasideti, o po to tiesiai spalio 5 i dekreta
Vaiduse-33 parašė:
man rugsejo 9d atostogos turetu buti, o dekretas nuo rugsejo 24dbet bendradarbei operacija rugpjucio27d, bijau kad man nelieptu uz ja dirbti, nes kitos nemoka prie kompo saskaitu tvarkyti. lieps dirbti iki rugsejo 24d, bet as nebenoriu, pavargau
jei pasimsiu biuleteni nukentes dekretines?
pas mane tokia pat situacij, rugsejo 5 iseinu ir tureciau nebegristi, bet direktore labai praso kad rugsejo gale 2sav. iseiciau padirbeti:/ nors as ziauriai nenooooriu
geris parašė:
Sveikutes, nu su tuo forumo gadinimu man taip pat nepatinka, kam reiksti savo blogas emocijas, ar uzkresti jomis kitus![]()
o is tikro tai norejau pasiguosti: vakar padariau avarija. As buvau kalta. Sukau i pagrindini kelia (i kaire) ir susipuolemTik nesupratau, kaip as tos masinos nepastebejau, gal kad saule uzspigino, o jau 5 m vaziuoju diena is dienos. Gal jau nuo to darbo tikrai pervargau, nes sav be iseiginiu reikejo dirbti, nes vedeja atostogavo. Visa laime kad tik silpnas susidurimas ir man viskas gerai ir kitam vairuotojui, bet dabar kazaip toks negeras ir liudnas jausmas...
bet laiko jau nebeatsuksi...
![]()
O siaube, net per sirdi perejo, dziugu, kad jums viskas gerai, mesk salin blogas mintis
As kol nesilaukiau, tai sakiau, kai jau lauksiuosi nesesiu prei vairo, vyras vezios, bet iki siol vis vazineju pati, bet vis pagalvoju, kad nera saugu su lelium sesti uz vairo
Still parašė:
Toks ir savaitgalis...braskiu bliuda sukirsiu ledais uzlaizydama ir reikes rengtis i darba....
smagu sitas reikalas su braskem na bet kitas punktas del darbo tai nelabai
sekmes darbuki
neri.m parašė:
O siaube, net per sirdi perejo, dziugu, kad jums viskas gerai, mesk salin blogas mintisAs kol nesilaukiau, tai sakiau, kai jau lauksiuosi nesesiu prei vairo, vyras vezios, bet iki siol vis vazineju pati, bet vis pagalvoju, kad nera saugu su lelium sesti uz vairo
![]()
As irgi vis dar pati vairuoju, man atrodo, kad ne tiek nesaugu, kiek nepatogu - pilvas vos ne i vaira remiasi, jei atitraukti sedyne, tai jau vairo nebepasiekt...
zodziu, reik jau vyru pagalbos prasyt, kad nejaustume tokiu nepatogumu ;)
LeyLa12 parašė:
As irgi vis dar pati vairuoju, man atrodo, kad ne tiek nesaugu, kiek nepatogu - pilvas vos ne i vaira remiasi, jei atitraukti sedyne, tai jau vairo nebepasiekt...zodziu, reik jau vyru pagalbos prasyt, kad nejaustume tokiu nepatogumu ;)
uzjauciu visas del vairavimo... na as neturiu teisiu, todel neturiu tokiu bedu
mus su mazyliu visada i darba ir is jo, veizioja tetukas, kuo labai dziaugiames
linkiu visoms tokio rupinimosi jumis su mazyliais , tai labai malonu
Vaiduse-33 parašė:
mano irgi atostogauja rugpjuti ginekologas, tai itik rugseji nueisiu pasitikrint sveikatos, siaip tai geria jauciuosijokiu negerumu
as ir neturiu nusiskundimu, nebent del nosies.... tik bijau kad paveluosiu tam tyrimui ir paskui bus netikslus rezultatai...
LeyLa12 parašė:
As irgi vis dar pati vairuoju, man atrodo, kad ne tiek nesaugu, kiek nepatogu - pilvas vos ne i vaira remiasi, jei atitraukti sedyne, tai jau vairo nebepasiekt...zodziu, reik jau vyru pagalbos prasyt, kad nejaustume tokiu nepatogumu ;)
Na as dar nepatogumu nejauciu, o del saugumo, tai zinot kai buna jei ne pati i pacia gali kas nors bumbtelti, o stresas mums dabar tikrai ne i nauda. Na kolkas man atostogos ir i darbeli teks pora savaiteliu dar pavazineti ir viskas, zinoma jei jau didele baime apims teks teveli kviestis i pagalba
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai