geris parašė:
LeyLa12 ir Facimela5, o kada jus i dekretines iseinat?![]()
Mes su vyru buvom iskart nusprende, kad kai tik pastosiu - iskart iseisiu, nes mano darbas toks, kad nepadirbciau nescia, per daug rizikinga ir intensyvu. Tai vat ir ilsiuosi
geris parašė:
LeyLa12 ir Facimela5, o kada jus i dekretines iseinat?![]()
Mes su vyru buvom iskart nusprende, kad kai tik pastosiu - iskart iseisiu, nes mano darbas toks, kad nepadirbciau nescia, per daug rizikinga ir intensyvu. Tai vat ir ilsiuosi
LeyLa12 parašė:
Mes su vyru buvom iskart nusprende, kad kai tik pastosiu - iskart iseisiu, nes mano darbas toks, kad nepadirbciau nescia, per daug rizikinga ir intensyvu. Tai vat ir ilsiuosi![]()
koki darba dirbai kad toks rizikingas?
LeyLa12 parašė:
Mes su vyru buvom iskart nusprende, kad kai tik pastosiu - iskart iseisiu, nes mano darbas toks, kad nepadirbciau nescia, per daug rizikinga ir intensyvu. Tai vat ir ilsiuosi![]()
aiskutis, taip klausiau kokia formali diena dekretiniu ar sutampa su mano
AGyte parašė:
as kiek nueinu pas gine,tiek pamirstu paklaust,kada man priklauso30savaite priklauso skaiciuojant nuo paskutiniu menesiniu dienos?
As tai net tiksliai nezinau, priklauso pagal giniu skaiciavimus
geris parašė:
As tai net tiksliai nezinau, priklauso pagal giniu skaiciavimus![]()
man irgi susidaro tox vaizdas,kad kiekvienam kabinete kiti istatymai galioja...per si nestuma esu pas trecia daktare,nes pirmom dviem ziauriai nusivyliau,tipo jauskis kalta kad sekmingai pastojai...matyt buta senmerges gines...
LeyLa12 parašė:
aha,idomu kas per darbas?
LeyLa12 parašė:
As tai taip pat uz tai jei yra nors menkiausia rizika, tai kuo labiau pasisaugoti
aameile parašė:
labas mamytes\:)ar jauciate pilvo skausmus retkarciais?pas mane dazniausiai vakare toks nemalonus skausmiukas uzpuola ir po kiek laiko vdel praeina:)na beet manau nieko tokio nes manoo maziukas ar mazyte labai duodasi
![]()
man neskauda.tik jei ilgai guliu ant nugaros,truputi dubeni paskaudena..
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai