Agneta26 parašė:
kodel negalima?del vit C?
na man pries tai buvo truputi problemu del mandarinu ir apelsinu alergija buvau gavus poto pranyko, tai bijo kad nepasikartotu ir vaikui nepersiduotu
Agneta26 parašė:
kodel negalima?del vit C?
na man pries tai buvo truputi problemu del mandarinu ir apelsinu alergija buvau gavus poto pranyko, tai bijo kad nepasikartotu ir vaikui nepersiduotu
Eckaja parašė:
Sveikutes, kaip jus gyvenat? As siandien buvau pirmam skanejetau kaip buvo miela pamatyti savo mazuciuka, mes jau dideli 8 cm ir 14 savaiciu turime
kai pamaciau tai is tos laimes net asaros isriedejo
![]()
Sveika, sveikinu, tikrai nuostabus jausmas.
Jūs tikrai didučiai, mes pagal echo mes dar mažučiai apie 6 cm (nežinau ar teisingai skačiuoju, nes man pasakė tik atskirai cm galvytės, pilvelio ir kojyčių).
Aš iš tos laimės irgi vos neapsiverkiau ir ėjau namo su didžiausia šypsena.
Man ginekologė sakė, kad valgyt visus vaisius, daržoves, kad gauti vitaminų, sakė svarbiausia, kad nebūčiau pati alergiška pvz. braškėms. Ir sakė, jei valgysiu po truputį (saikingai) tai ir vaikutis nebus alergiškas.
O apie morkas tai net mokėmės per kažkurią paskaitą universitete, kad jų nėštumo metu negalima valgyti (jei ten įdėsi į kokį troškinį, tai nieko baisaus, bet daug jų negalima). Ir kaip mokėmės, tai daro klaidą, kad geria morkų sultis ir galvoja, kad tai labai sveika. Aišku aš ne gydytoja ir gal gydytojos geriau žino ko reikia ir ko ne, bet pasidalinu informacija, kuria gavau.
midana parašė:
Laba,priimsit?![]()
Gyvenu dabar 2terminais,nes viena ginė sako,kas sausį gims,o kita,kad gruodžio pabaigoj,tai dabar ir gyvenu 2 terminais.![]()
Sveika, nelabai mes skiriamės, bet suplanuota pabaiga gruožio..
midana parašė:
Laba,priimsit?![]()
Gyvenu dabar 2terminais,nes viena ginė sako,kas sausį gims,o kita,kad gruodžio pabaigoj,tai dabar ir gyvenu 2 terminais.![]()
sveika
aisku, kad priimsim") manau, kai pilvukas bus didesnis, gydytojai gales tiksliau pasakyti
nors is tiesu gali gi gimti ir zymiai anksciau, zodziu, kada panores
domskyte parašė:
Sveika, nelabai mes skiriamės, bet suplanuota pabaiga gruožio..
Na gal ir bus leliukai panašaus amžiaus.
Agneta26 parašė:
sveika![]()
aisku, kad priimsim") manau, kai pilvukas bus didesnis, gydytojai gales tiksliau pasakytinors is tiesu gali gi gimti ir zymiai anksciau, zodziu, kada panores
![]()
Taip,būtų smagu,jei ankščiau gimtų,juodai pavydžiu tom,kurios leliukus gimdys,per Kalėdas.
Sandra89 parašė:
Man ginekologė sakė, kad valgyt visus vaisius, daržoves, kad gauti vitaminų, sakė svarbiausia, kad nebūčiau pati alergiška pvz. braškėms. Ir sakė, jei valgysiu po truputį (saikingai) tai ir vaikutis nebus alergiškas.O apie morkas tai net mokėmės per kažkurią paskaitą universitete, kad jų nėštumo metu negalima valgyti (jei ten įdėsi į kokį troškinį, tai nieko baisaus, bet daug jų negalima). Ir kaip mokėmės, tai daro klaidą, kad geria morkų sultis ir galvoja, kad tai labai sveika. Aišku aš ne gydytoja ir gal gydytojos geriau žino ko reikia ir ko ne, bet pasidalinu informacija, kuria gavau.
![]()
gerai, kad pasidalinai, nezinojau, o ko ten yra tokio, kad negalima?? as manau , kad geriau morku sultis kai laukiaus dukrytes, bet lyg nieko...
Rytte parašė:
gerai, kad pasidalinai, nezinojau, o ko ten yra tokio, kad negalima?? as manau , kad geriau morku sultis kai laukiaus dukrytes, bet lyg nieko...![]()
morku sultyse yra daug vit A, jo perteklius gali salygoti iv apsigimimus
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai