lolu parašė:
Man kazkuria diena bemiegant pietu miego kad sutrauke,tai kokia valanda neatleido..O prabudus dar ir skaudejo...Man kasdien ji sutraukia ir pilvukas kieteja kasdiena po kelis kartus
Gal ką kleckas užspaudžia..velnias žino..
lolu parašė:
Man kazkuria diena bemiegant pietu miego kad sutrauke,tai kokia valanda neatleido..O prabudus dar ir skaudejo...Man kasdien ji sutraukia ir pilvukas kieteja kasdiena po kelis kartus
Sandritta parašė:
BAisu![]()
Bet gal moteris merginos lengviau perserga.Gerai kad maza persirgau.As sunu buciau vedusi pas kita vaika jei butu nepersirges iki 7 metuku.Bet va viena diena parejo is mokyklos ir po baseino ziuriu spuogiukai,dar vyrui skaau kas cia vyras sako vejeropiai.Tai gerai kad ta vakara pati sugalvojau sunu isprausti,o visada pats prausesi.Tai kaip zinodama nuejau i vone.Bet per pusantros savaites pasveiko.
Meadow parašė:
Mano kleckas spaudzia desini inksta.
Meadow parašė:
Nesuprantu zinok kas cia daros..Reikia nete paieskoti
Meadow parašė:
Jei ką rasi įmesk čia..
Jungies vaidą ir tutau įnksta mum skrandžius.
Nu galetu ta skarndi paspausti daug netilptu maisto o dabar tik zuji i saldytuva.Va eisiu maudytis ir galvoju morku dar nevalgiau.
vaidluka parašė:
O man dar maudytis reikia o kaip tingiukaip tau poilsis?
Gerai, ačiū. Prieš darbą dar sulaukiau skambučio, tai vyras gražių žodelių man pažėrė, bet kažkaip nesuėmiau, dar truputį pamoralizavau švelniai per širdį ir tiek. Esu gana rami
Bet jau šiandien ir pasidažiau ir drabužius pakeičiau, taip gera
lolu parašė:
o pilvukas kai sukietėja, tai tu jauti tą momentą kaip sukietėja ar tik atsitiktinai palieti ir jauti, kad kietas?
su skrandžiu man nėra (lyg ir) taip buvę..
vaidluka parašė:
Nu galetu ta skarndi paspausti daug netilptu maisto o dabar tik zuji i saldytuva.Va eisiu maudytis ir galvoju morku dar nevalgiau.![]()
![]()
aciu merginos,reiks nusipirkti kefyro.. man sesuo sake kiviai irgi padeda,bet tikriausiai reikejo ryte daugiau ju suvalgyt..
dar norejau paklausti koks jausmas kai meslungi sutrauke??jus vis apie ji rasot..
man buna kai miegu tai vis toks kaip tirpimas,kaip gelimas virsuje ties klubu ir sikniuku,butent toje puseje ant kurios tuo metu miegu..tai cia gal tas ir yra meslungis???
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai