Gėlytės parašė:
O tokio net nebuvau girdėjusi.... Įdomus.
Aš turiu du pusbroliukus su varadias Jovydas bei Rivaldis(nuo futbolinko rivaldino)
Gėlytės parašė:
O tokio net nebuvau girdėjusi.... Įdomus.
Aš turiu du pusbroliukus su varadias Jovydas bei Rivaldis(nuo futbolinko rivaldino)
Meadow parašė:
Aš turiu du pusbroliukus su varadias Jovydas bei Rivaldis(nuo futbolinko rivaldino)![]()
Aaaa, va iš kur tas vardelis kilęs...
.
Gėlytės parašė:
Aaaa, va iš kur tas vardelis kilęs....
Taip taip. mano vyras yra futbolininkas tad ir isrinko is futbolistu... nes musu mazylis jau dabar spardosi kaip futbolistas
kelias valandas nebuvau tai jau ir apie svorį ir apie vardus priplepėjot
Mano pasiekimai kol kas + 1.5 kg, bet paskutiniu metu valgau žiauriai daug, kaip gedruolis sakė ir bulkutės ir sureliai eina ir šiaip viskas kas yra šaldytuve
o apie vardus dar nesuku sau galvos kol nežinau lyties
Aliciuke parašė:
kelias valandas nebuvau tai jau ir apie svorį ir apie vardus priplepėjotMano pasiekimai kol kas + 1.5 kg, bet paskutiniu metu valgau žiauriai daug, kaip gedruolis sakė ir bulkutės ir sureliai eina ir šiaip viskas kas yra šaldytuve
o apie vardus dar nesuku sau galvos kol nežinau lyties
![]()
na as per siuos 5 menesiukus priaugau apie 2.5-3kg...
irmaa parašė:
Man galvoj sukosi Rugile, Amanda ir Teja. Visi tokie skirtingi, bet kolkas apsistojom ties Teja![]()
Berniukui buvau sugalvojus Tajus arba Majus - cia is populiariosios serijos "Kajus, Nojus, Pijus ir t.t."
Rugilė - gražus vardas.
vaidluka parašė:
mes jau kazkaip apsistojom ties Keinu.Kazakaip kitas jau nelenda i galva ojau ir nesinori ieskoti.
Keinas is CSI
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai