gerduolis parašė:
Labai svarbus klausimas (man) :
kiek jau svorio esat priaugusios?? Nes as jau bijau ant svarstykliu liptatrodo nesimato nieko, kai ziuriu i save, o uzlipus svertis plaukai stojasi
![]()
-19kg
gerduolis parašė:
kiek jau svorio esat priaugusios?? Nes as jau bijau ant svarstykliu liptatrodo nesimato nieko, kai ziuriu i save, o uzlipus svertis plaukai stojasi
![]()
-19kg
gerduolis parašė:
![]()
nu manau 5 jau turiu.o dar liko ciut ne puse tai net nezinau kaip bus galvojau issipusti iki 64 bet manau bus gal daugiau.
mergyte91 parašė:
o dieve..pagaliau gavau ir as laiska...antras ultragarsas bus 29 d. .. kaip laukiu..jau kita treciadieni
nu va o tiek pergyvenai viskas bus oki.ir kas neaisku pasidomek pas gydytojus.
simonika parašė:
-19kg
nu tu tai saunuole -19kg.man su siuo nestumu beveik nekrito svoris buvau gal 2 numetusi,bet vel uzaugo .ana savaite pradejo vel pykinti tai vel 1 nukrito.bet manau kad gal bus 5 kg.bet va kaip tik pavalgau taip ir pykina,siandien pietu susmutinis liko tualete.bet spurga kolkas dar skrandyje
gerduolis parašė:
![]()
o as kaip tik nerimauju kad per mazai
+2 kg
gerduolis parašė:
![]()
Man irgi baisu svertis... Bet ka darysi... Priaugau matyt daugiausiai palyginus su kitom mamom... Jau + 13 kg...
Jolita33 parašė:
Man irgi baisu svertis... Bet ka darysi... Priaugau matyt daugiausiai palyginus su kitom mamom... Jau + 13 kg...
nu as kaip sveriuosi kiekviena ryta tai toks ir baisumas ant ju lipti tik rezultatas nelabai dziugina.atsimenu su pirmu nestuma kiekviena kg dziaugiausi ir nuliusdavau kaip svarstykles vel parodydavo maziau.
o dabar jos maziau nerodo tik daugiau,nors su pirmu jau sveriau 61 o dabar dar kolkas 60 nesiekiu.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai