Victe parašė:
O as nutariau iki nauju neprimaitinti....Maitinu savo pienu, auga sveika drutaBet kodel vieni pradeda nuo vaisiu, o kiti nuo darzoviu?
dazniausiai vaisius rekomenduoja po pirma duoti todel,kad jis lengviau virskinamas
Victe parašė:
O as nutariau iki nauju neprimaitinti....Maitinu savo pienu, auga sveika drutaBet kodel vieni pradeda nuo vaisiu, o kiti nuo darzoviu?
dazniausiai vaisius rekomenduoja po pirma duoti todel,kad jis lengviau virskinamas
As taip pat nesiruosiu primaitint kol nebus 6 men. Ner cia kur skubet, spes prisivalgyti.
Pirmiausia pradesiu nuo darzovieniu pirma bulves, poto morka, dar veliau moliugas, cukinijos, kalafijorai ir t.t
poto pradesiu nuo kruopieniu ivedinesiu mesyte i t.t.
Man dar esant nesciai ir einant i paskaiteles apie vaiko prieziura ir maitinima tai del vaisiu pasake, kad geriau pradet vaikui duoti nuo lietuvsku t.y nuo tu vaisiu kurie auga Lietuvoje pvz geriau duot obuoli nei banana. Ir tik veliau bananu duot.
Beto reikia stebet del alergiju kai vaikas gauna kieta maisteli. Pvz morkos labai alergizuoja kai kuriuos.
Tad as neskubesiu primaitinet
georgita_p parašė:
As taip pat nesiruosiu primaitint kol nebus 6 men. Ner cia kur skubet, spes prisivalgyti.
Pirmiausia pradesiu nuo darzovieniu pirma bulves, poto morka, dar veliau moliugas, cukinijos, kalafijorai ir t.t
poto pradesiu nuo kruopieniu ivedinesiu mesyte i t.t.
Man dar esant nesciai ir einant i paskaiteles apie vaiko prieziura ir maitinima tai del vaisiu pasake, kad geriau pradet vaikui duoti nuo lietuvsku t.y nuo tu vaisiu kurie auga Lietuvoje pvz geriau duot obuoli nei banana. Ir tik veliau bananu duot.
Beto reikia stebet del alergiju kai vaikas gauna kieta maisteli. Pvz morkos labai alergizuoja kai kuriuos.
Tad as neskubesiu primaitinet![]()
Ir as tokios pat nuomones
Galvojau as cia viena tokia, kuri neskuba primaitinti.... Tik mamytes, kurios primaitinti skubat negalvokit, kad jus smerkiu!!!! Tikrai ne!!! Mano pacios mama man liepia nuo 4men primaitinti
As as vadovaujuosi naujausiomis rekomendacijomis, kad motinos pienu maitinamas kudikis iki 6men gali buti neprimaitinamas
As dar juokiuosi - pradesiu, kai ismoks sedeti
Tada susimontuosim kedute ir pirmyn terliotis
man gydytoja sake kad galesim nuo 4.5 men. pradeti valgyti kosytes, o musu mamos jau pyksta kad dabar neduodu vaikui valgyt, tipo kankini vaika,bet as manau kad nei kankinu nei ka, as nieko pries buciau ir nuo 5 men praded primaitint. bet kiekviena kaip nori taip elgiasi. ir manau kad medicina tikrai daug labiau pazengus nei mamos augino mus, bet mociutes yra mociutes
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2012-m-liepos-men-mamytes
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai