Rugilee parašė:
Norėjau pasiklaursti, ar pirkotės kūdikiui kokią nors priemonę užpakaliukui nuo iššutimų?
O as sudocream nusipirkau
Rugilee parašė:
Norėjau pasiklaursti, ar pirkotės kūdikiui kokią nors priemonę užpakaliukui nuo iššutimų?
O as sudocream nusipirkau
Jovita22 parašė:
O as sudocream nusipirkau![]()
As ir svarsciau pirkt ar ne is anksto..bet paskui pagalvojau,kad visko gali but,jog ir prireiks jeigu pvz pamperiai netiks tai gali buti tu issutimu neisvengsi
Jovita22 parašė:
As ir svarsciau pirkt ar ne is anksto..bet paskui pagalvojau,kad visko gali but,jog ir prireiks jeigu pvz pamperiai netiks tai gali buti tu issutimu neisvengsi![]()
Seip su Auryte tai as gavau dovanu sudokremo dezute pora pampersu maksimos nuolaidu 20 proc pampersam kai gime jin
ir pan dalyku
Jovita22 parašė:
As ir svarsciau pirkt ar ne is anksto..bet paskui pagalvojau,kad visko gali but,jog ir prireiks jeigu pvz pamperiai netiks tai gali buti tu issutimu neisvengsi![]()
Ne tik del pampersu, bet ir raukslyciu, jei vaikas megs pavalgyti pieno
be to laukia visa vasara, tai esu beveik isitikinus, kad tikrai viena tubele pravers ukyje (ir speneliams tinka tepti)
Nostalgie parašė:
Ne tik del pampersu, bet ir raukslyciu, jei vaikas megs pavalgyti pienobe to laukia visa vasara, tai esu beveik isitikinus, kad tikrai viena tubele pravers ukyj…
Na tai taip
O koks čia tas bepanthen tepalas? Gal kuri nuorodą kokią galit atsiųsti? Aš kiek žiūrinėjausi, tai iš sveikuolių parduotuvėlių, tai ten tokio nemačiau. Domina sudėtis, tai jei kuri galit atsiųskit nuorodėlę, pasiskaitinėsiu
Apie sudocream daug girdėjau, čia gol populiariausia prekė
Rugilee parašė:
O koks čia tas bepanthen tepalas? Gal kuri nuorodą kokią galit atsiųsti? Aš kiek žiūrinėjausi, tai iš sveikuolių parduotuvėlių, tai ten tokio nemačiau. Domina sudėt…
Manau, tiesiog ivedus pavadinima dede googlas pades
Tai jis tik vienas toks yra?
Va čia kai pasiskaičiau www.vaistai.lt/nereceptinis-vaistas/dermatologiniai-vaistai/vaistai-%C5%BEaizdoms-ir-opoms-gydyti/bepanthen-plus-cream-5-30g-n1.html
jeigu čia tas daiktas, tai aprašymas man nepatinka visai
Rugilee parašė:
Tai jis tik vienas toks yra?Va čia kai pasiskaičiau www.vaistai.lt/nereceptinis-vaistas/dermatologiniai-vaistai/vaistai-%C5%BEaizdoms-ir-opoms-gydyt…
Ne vienas
cia aprasytas kremas, ne tepalas
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai