Gretukee parašė:
mano tikriausiai stiprios kraujagysles , nes as darausi pora kartu i savaite pati viskas gerai![]()
Apie ka jus cia?kazka praleidau?
Gretukee parašė:
mano tikriausiai stiprios kraujagysles , nes as darausi pora kartu i savaite pati viskas gerai![]()
Apie ka jus cia?kazka praleidau?
Gretukee parašė:
tai kiek suprantu uzteks kokio plono pleduko ?![]()
Tikrai uzteks
astabv parašė:
Atsargiai!! Geriau siulyciau atsipalaiduoti ir atidėti tai po gimdymo, nes šiuo metu mūsų organizme stipriai padidėjęs kraujo kiekis ir kraujagyslių sieneles isplon…
Apie vakum. Taureliu masaza
bamboleo12 parašė:
Ok, bandau ir as tuomet uzsiimt sia procedura, gal pavyks bent susvelninti situacijavenos, atrodo, nesivercia, ant blauzdu tik patrukineja kapiliarai, bet blauz…
Siandien ziurejau per tv3 tobula moteris tai rode ,kaip naikina celiulita ir striju zymes . Puse stiklines OBUOLIU acto , puse stiklines vandens ir siektiek eterinio aliejaus sumaisyti ir istepti problemines vietas siektiek pamasazuojant , apsukti maistine plevele ir apsiauti kelnes siltas. Pora kaskur val palaikyti ir nuplauti. Idomu ar veikia
As va sedziu ir suku dabar galva.tos kurios jau turit pipiru iki 2metu amziaus kaip tvarkotes su sio nestumo pabaiga?ar spejat pailset ar nepastebejot didesniu skausmu,tempimu ar pan?
iki termino dar 7sav.o kartais atrodo kad tiek nebeisnesiosiu
dazni pilvuzo susitraukimai,skausmai,vemimas ir pan.o poilsio tokio nera kaip su pirmu nestumu,nes su mazaja reikia but...
ziemuze parašė:
As va sedziu ir suku dabar galva.tos kurios jau turit pipiru iki 2metu amziaus kaip tvarkotes su sio nestumo pabaiga?ar spejat pailset ar nepastebejot didesniu skau…
Laba visom liepos mamytem
labai noreciau tau pritarti del sunkesnio nestumo,nes viska ka tu isvardinai ir dar daugiau jauciu ir as-tikrai dazniau pilvelis kieteja ir jo padetis zemiau,kartais atrodo ir man kazi ar sulauksiu liepos
,taciau laikau uzspaudus kojas ir svajoju isnesioti visas 40 sav
O pailseti nepavyksta net naktim,nes maziukas nemiega ramiai ir dar prisidejo neramiu koju sindromas,kuris ziauriai vargina.Taciau viskas praeis ,labai laukiu savo savo leles
Karna parašė:
Maniske gal ramus vaikas, bet ji man pagalbininke. Jau matau, kad ir pampi paprasyta maziukui atnes ar gebes tyliau zaisti broliui miegant. Naktimis nesikelia, valg…
Kaip faina,baltai pavydziu
tokios savarankiskos mergytes .Mano sunulis kazkiek pats sugeba pavalgyti,bet apsirengti dar nemoka-nusirengti geriau pavyksta.Turbut labai daug uzsimat su mergaites mokymu?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-liepos-men-mamytes-3
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai