aalnenukai parašė:
Svarstau pirkti argano alieju veidui,kaklui vietoje kremo,ka manot?napabandzius nesuzinosiu
![]()
As naudojau. Nors parasyta, kad idealiai susigeria i veido oda, taip nebuvo. Veidas blizgejo. Efekto ypatingo nepajauciau
aalnenukai parašė:
Svarstau pirkti argano alieju veidui,kaklui vietoje kremo,ka manot?napabandzius nesuzinosiu
![]()
As naudojau. Nors parasyta, kad idealiai susigeria i veido oda, taip nebuvo. Veidas blizgejo. Efekto ypatingo nepajauciau
liepyte parašė:
As naudojau. Nors parasyta, kad idealiai susigeria i veido oda, taip nebuvo. Veidas blizgejo. Efekto ypatingo nepajauciau![]()
Tikiu,naudojom kokosu naturalu alieju- irgi nesigeria,blizga,plaukus man buvo l.sunku isplauti po tokios kaukes. Na,bet is kitos puses,sunaudojom visi,ir be chemijos isgyvenom,vaikui tepiau kur reikejo .Gal reikia nuosekliai ilgai naudoti? Man norisi greito efekto,tai nusiviliu nusipirkus koki krema,neatjauneju!
kabinetuke parašė:
Nemanau kad dėl čiulptuko, daugiau genai, mano dukra naudojo čiulptuką o sūnus ne, abudu pradėjo kalbėti anksti ir labai raiškiai.
Gal saikingai naudojot
Logopede pataria nenaudoti ciulptuko, kad vaikas atrastu kuo daugiau garsu, kad dirbtu liezuvis. Sunaus darzelyje buvo vaiku dvimetinuku dar su ciulptukais burnoj, tad nenuostabu, kad nesneka, nes burna uzciaupta. O kai maniskiui buvo du metai, jau laisvai susinekejom su juo.
Bet kadangi cia dar tik metinukai susirinke, tai tikrai dar ne laikas delto sukti galva, kad per mazai sneka
Stuorukas parašė:
Mano vyrukas sako mama, kai per skype susisiekiam su vyru, tai parbėga šaukdamas tete. Taip pat ir nuotrauką jo rodau, klausiu "kas čia", pasako tete. Paklausus kai…
Teksto dalį nukando :/
Maniskis kaip ismoko pries kelis menesius 'bam' (kamuolys, nugriuti) ir 'tetem' (ate ate) taip daugiau nieko naujo nesako, ten savo dar kelis garsus kokius isleidzia, bet mano ir didzioji dar kol kas 'padoriai' nesneka, daugiausia savo kalba, keleta zodziu jau normaliai pasako, kitu tik pirmus skiemenis. Bet pas mus truputi kitokia situacija seimoje - pas mus trikalbyste, todel jie uztruks ilgiau, kol viskas i stalciukus susidelios, o dabar kol kas smegenys intensyviai dirba
Stuorukas parašė:
Kaip įvardinate daiktus, augalus vaikams? Pvz: gėlė ar gėlytė, saulė ar saulutė, saulytė?
Įdomus klausimas
kaip kam patinka, kartais gėle, o kartais gėlyte, kažkaip nesureikšminu.
kabinetuke parašė:
Įdomus klausimaskaip kam patinka, kartais gėle, o kartais gėlyte, kažkaip nesureikšminu.
Tik galvoju, gal vaikuo trumpesni žodžiai geriau , įsimintiniau skamba. Nors skaičiau, kad kartais vaikui lengviau įsiminti žodį krokodilas nei šuo
dėl vienodų skiemenų
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai