nerigute123 parašė:
Mano mazylis buvo judrus ir paskui jo judesiuku syskaiciyodavau dvigubai maziau tai veliau issiaiskinom jad del pasikeitusios mazyluo padeties galejo but taip bet s…
na tikiuos ryt pasiduos už šiandiena
nerigute123 parašė:
Mano mazylis buvo judrus ir paskui jo judesiuku syskaiciyodavau dvigubai maziau tai veliau issiaiskinom jad del pasikeitusios mazyluo padeties galejo but taip bet s…
na tikiuos ryt pasiduos už šiandiena
nerigute123 parašė:
O del vaistuku tai manau gydytoja ju tau nerasytu jei nesciosikm kenktu. Aisku geriau kad nereiktu tu vaistu bet ka padarysi jei reik nes negydonos ligis daug daugiau zalos gali padaryt.
greta4321 parašė:
na tikiuos ryt pasiduos už šiandiena![]()
Tikekimes
nerigute123 parašė:
O del vaistuku tai manau gydytoja ju tau nerasytu jei nesciosikm kenktu. Aisku geriau kad nereiktu tu vaistu bet ka padarysi jei reik nes negydonos ligis daug daugi…
na vienose rašo,kad gali neščia vartoti o kituose rašo,kad nepatartina vartot nuo 38sav,nes jie yra atpalaiduojantys
djtropice parašė:
tai tu buvai ta kur laukies antra kart ir pirma su epiduru gimdei?![]()
aha
lliniux parašė:
aha
aa, as uz taves po desine sedejau
Nu ir vakaras.... vyras miega, salia susiraites, apsikabines pilva, kate miega man ant koju isitaisius, o mazylis baigia visus sonus atspardyt. Toks jausmas, kad per oda tuoj isleks...ot ir miegok.. bijau net pasisukt, kad nepazadint mieganciu, ir zaidimu nenutraukt...
J.Vaida parašė:
Nu ir vakaras.... vyras miega, salia susiraites, apsikabines pilva, kate miega man ant koju isitaisius, o mazylis baigia visus sonus atspardyt. Toks jausmas, kad pe…
as jau irgi einu miegot nors mazylis kaip tik dabar vakareli surenge bet pasistengsiu paiilset nes ryt anksti pas gydytoja einam. Labanaktukas visom gal paryciais vel uzsuksiy i TD.
roberta23 parašė:
Mano terminas taip pat spalio 3d. ir gimdysiu Klaipedoje, tai mums didziausia tikimybe pasimatyti :)) Nors sestadieni einam i vestuves gal po ju neteks isvaziuoti :…
Kaip smagu, kad sutampa terminas,ko laukiates berniuko ar mergaites?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai