ritukas23 parašė:
Mamytes kurios buvot kirptos ir siutos.. Ar pasirodo jum dabar kresuliuku? Nes issigandau kazi ar taip turi but ar kreiptis i daktara?
Na man nera jokiu kresuliuku. is vis jau beveik viskas sugijo, beveik nieko nebeliko
ritukas23 parašė:
Mamytes kurios buvot kirptos ir siutos.. Ar pasirodo jum dabar kresuliuku? Nes issigandau kazi ar taip turi but ar kreiptis i daktara?
Na man nera jokiu kresuliuku. is vis jau beveik viskas sugijo, beveik nieko nebeliko
aistyte22 parašė:
Evute, kaip sekasi su dviem mazameciais, viska speji? iejai jau i rutina? as tai lb uzimta, o ypac rytai chaotiski tiesiogmano pusryciai kartais buna 11-12h di…
Mano pusryčiai vakar buvo 18val kartu su vyro vakariene
būna visko kaip sakau lengvesnių ir sunkesnių dienų.. man kol kas sunku yra per pietus nes nebesusiderina vaikų miegai ir ėjimas į lauką, nes gyvenam daugiabutyje tai kol viską išsineši,o vaikų krūvoj palikti negali..
Maniske truputi sumaisius diena su naktim, gal zinot, ka daryti? Nes diena tai pavalgo ir miega arba pavalgo ir buna rami, bendrauja savaip, o va kai maitinu pries vidurnakti, tai kosmaras.. pavalgo ir akys stacios, garsai snekejimo garsiausi, isjungiam sviesa, paguldom i lovyte, tai jei negauna demesio tai ir zyst pradeda.. Bandau migdyt, supu ant ranku o ji kaip peleda staciom akim ziuri, sypsos ir daryk su ja ka nori ir taip po kokiu 2-3h ji uzmiega.. Lai ji man diena taip, o ne vidurnakti... kazin ka daryt ;/
anzeliukas321 parašė:
Jeigu raudoni spuogiukai,tai berymas,o jei raudoni ir ttuputi kai su geltonu(na kai puliuoja) tai valosi kudikelio odele,pas mus irgi buvo,tai as valydavau su medet…
mano dukrytes veidukas irgi izbertas spuogiukais,tokie kaip roudoni ir truputi su geltonu...issigandau labai kad alergija...dar ir pleiskanuoja visas kaktas....
Asta Go parašė:
Maniske truputi sumaisius diena su naktim, gal zinot, ka daryti? Nes diena tai pavalgo ir miega arba pavalgo ir buna rami, bendrauja savaip, o va kai maitinu pries …
Mums tas pats buvo,gydytoja patere neleist miegot diena,krutinti,guldyti ant pilvuko,bendrauti,kad tik nemiegotu
juste_r parašė:
Mums tas pats buvo,gydytoja patere neleist miegot diena,krutinti,guldyti ant pilvuko,bendrauti,kad tik nemiegotu![]()
Bet jei ji tik pavalgius iskart nuluzo?
Asta Go parašė:
Bet jei ji tik pavalgius iskart nuluzo?
Žadikit paimkit ant rankų
kutenkit ir pan
sveikos mamytes noriu jusu nuomoniu ir patarimu
mano vyrukas 4 kg mum 7 d siandien dar ligonineje gydytoja sake kad jis turi suvalgyti 150 ml mp per diena, o i namus atejus sesute sako kad 60 ml. man atrodo kad mano pacios pieno neuztenka bet is kur zinoti ar vaikui uztenka. kartais lialius atrodo kad tik ciulpia speneli ir nieko nevalgo. toks neramus vaikas esu pasimetusi.
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai