2013.11.27 11:15 (prieš 12 m.)
medyte29 parašė:
Mano anyta su uosviu tai sugeba tik pazadet..jau atseit pirko pirmai ju anukei vezimeli..nu taip, nusipirkom patys, ne lito nedadejo..dar vis kazka zada, tai galvoj…
O mano Princas sintetinį tokį kaip dekiuką minkštą su kapišonu ir ausytėm iki šiol naudoja vietoj migduko...net išplauti pritaikyt sunku progą
vat ir suprask tuos vaikus...mes norim kaip geriau sveikiau, o jie kitaip nusprendžia
blizgutisss591 parašė:
Va va ka as ir sakau viena ji tobula o visos kitos prastos . Nemegstu tokiu pasikelusiu ir save isskelenciu aukšciau uz visas kitas. Visos mes vienodos ir nereikia…
man tai juokas ima, kad dar nė vieno nepasigimdė, o jau auklėja vaikus auginančias mamytes
ir žarsto patarimus iš serijos: mano draugės giminaitės kaimynė girdėjo kaip kieme šuo amsėjo
illoniukia parašė:
Mano vyras nori bet bijo dalyvaut gimdyme sake vien del to kad man gali labai skaudeti ir galiu rekti ir jis jausis blogai kad niekuom padet negales
maniškis irgi buvo truputuką pasimetęs per patį "veiksmą", bet kai pamatė mūsų stebukliuką viskas pasimiršo...jei bus galimybė, tai ir šį kartą dalyvaus
Rasike25 parašė:
o kam jau antras lelius bus gal galit pasakyt jei vyras buna iki galo ar jau jis ten labai padeda kuom? gal isvaryt neverta jo?
Per sarėmius maniškis morališkai palaikė, kai leido pasivaikščiot prilaikė, vandens paduodavo, nes patarė gert po mažiuką gurkšniuką, o jau per gimdymą patį stovėjo prie galvos ir laikė už rankos...tiksliau aš įsikibau į ranką ir nebepaleidau
Be to per pamokėles davė mums patarimų ką vyras gali padėti...tai pvz., kai jau labai norisi stumt, o gydytojai dar neleidžia vyras gali palaikyti prispaudęs pečius prie lovos ir aišku padėti kvėpuoti