Agnuce parašė:
Na gal nieko tada. Bet man sake lad nepatariama daug vitamino b. Tai apsiejau be jo kazkaip. Nors pas mane gelezies vitaminai su b grupe. Bet ten berods nedaug to b…
Tikiuosi kad nestiprės skausmas..
Agnuce parašė:
Na gal nieko tada. Bet man sake lad nepatariama daug vitamino b. Tai apsiejau be jo kazkaip. Nors pas mane gelezies vitaminai su b grupe. Bet ten berods nedaug to b…
i.kostinevskyte parašė:
O kada ginetika daroma? Man penktadieni pas gine...tai galvoju kad viska pasakys....nes dar net nedave nestumo knygos:(( biski man keista....
na geriausia pas echo 12-13 sav, gal gyd poliklinikoje pati viska paziures echo ir jei kas nors bus blogai sius i Santariskes....
Persikėliukas parašė:
Mano svajone ir dukryte bet nieko negalvoju, kad poto nereiketu labai nusivilti ;D Jo maniskiui tai isvis neidomu, dabar taip ant ranku prasosi, kad baisu darosi![]()
as irgi noreciau dukrytes, poros
bet jei berniukas irgi lb mylesiu, svarbu sveikas vaikiukas.
Agnuce parašė:
Na as matau kad pas jus raso 15 savaitę o tai reiskia 14 +. Tai sakyciau plius minus sutampa. Pas mane pagal echo nuo td skiriasibtik 2 dienom
o man jau pagal echo ir td nesiskiria
Plytelė parašė:
kada pask kart buvai pas gine? kada echo tau?
Plytele, o kaip ar jau nurimo pykinimai?
As tai net nezinau del lyties, kas bus tas gerai, svarbu sveikas. Jei berniukas, tai smagu du broliukai, jei mergaite, tai kazkas naujo, idomu
Ziuriu cia nemazai apsirgusiu, laikykites merginos. Gal del tu lietingu permainingu oru cia puola. Sveikit:))))
dabar pradejau ziurineti vezimus, mano favoritas pakolkas islieka bugaboo, bet paziurejau stoke kainas, tai net naujas pas mus norgej kainuoja maziau negu lietuvoj
pilna komplektacija 1100 euru aisku kedute atskirai dar koki 200, bet realiai jos nesirinkciau, drauges turejo tai max iki puse metu vaikus sodina, veliau iesko erdvesniu nes jos labai ankstos, o kaina pakankamai didele
Agnuce parašė:
Na as matau kad pas jus raso 15 savaitę o tai reiskia 14 +. Tai sakyciau plius minus sutampa. Pas mane pagal echo nuo td skiriasibtik 2 dienom
Pagal MM ir TD šiandien prasidęjo 15ta savaitė, vadinasi man lygiai 14ka savaičių...
pagal echo 14+2
skiriasi tik dviem dienom
pagal pagaminimo datą gaunasi apie 12ka savaičių.
galvojau, kad echo ir turi rodyt apie 12
Jolastan parašė:
Kad Šilalėje nelabai yra aps ką lankytis, tik pas Olgą:), kiek as žinau:)O kodėl neina užsiregistruot? Jos matai ten įdomiu laiku dirba, tai gal nekelia ragelio bne…
As ligoninej pas atvaziuojancia registruojuos Asta Verumbickiene,labai faina,bet eiles tai ziaurios pas ja. O su Narbutiene teko susidurti, tai dabar tik meldziuos kad kai teks gimdyti,kad jos nebutu. Ziauri gydytoja. Kai po komplikuoto persileidimo nuvykau i priimamaji,tai jin sako: ko cia atvykai,man daug kas skauda,o tu cia trugdai
skausmai man buvo tokie,kad is lovos nebeislipau. Grizus savo seimos gydytojai viska papasakojau,tai sake kad as nepirma tokia,jin megeja savo nuotaikas islieti.
Beja dar kiek girdejau,kad Narbutiene su siuntimais nebepriima tik privaciai.
Pas Verumbickiene registruodavaus internetu.
Sveikos merginos. Jau antra diena, ryte atsikelus viduriuoju.
dienos begyje paraizo pilva. O ryte viduriuoju skystokai. Daug vandens
paskui diena nieko. Nebekakoju daugiau.
kazkaip net kvaila eiti pas gyditoja ir pasakoti kad ryte skystai kakoju.
neturiu temperaturos, nevemiu, galvos irgi nepasakyciau kad skauda. Valgau taip pat. Nesuprantu
ar reiketu sunerimti? Kokiunors minciu turit gal?
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai