lukryte parašė:
Mes su dukryte skiepijomes balandzio gale pirmu skiepu, o užvakar antru, sake po dvieju savaičių įgysim imuniteta, šalutiniu jokių nebuvo mum
Reiskias antra vakcina po menesio,per ilgai dvejojau🤔
lukryte parašė:
Mes su dukryte skiepijomes balandzio gale pirmu skiepu, o užvakar antru, sake po dvieju savaičių įgysim imuniteta, šalutiniu jokių nebuvo mum
či@uškuttė parašė:
Bet jei dabar pradetumet, tai liepos gale jau turetumet imuniteta, o erkes siaučia vos ne visus metus🙄
Geriau jau dabar pasiskiepykite. Yra galimybe skiepytis pagreitintai, kai antras skiepas buna po 2 savaiciu, tik nezinau ar taip skiepija vaikus. Mano vaikas pries menesi gavo 3 skiepa nuo erkinio encefalito. Nei po vieno salutiniu dalyku mums nebuvo. O kai prejusia vasara per puse valandos prie ezero, stovyklavieteje, pasigavo erke, buvo man siek tiek ramiau..
beste33 parašė:
O gal žinote ar galima skiepytis nuo erkinio encefalito maitinančioms?
Manes nenorejo skiepyti kol maitinau
lukryte parašė:
Manes nenorejo skiepyti kol maitinau
Supratau, ačiū už atsakymą.
Sveikos,mamytės,aš su tokiu klausimu-savo panelei nupirkom balansinį dar rudenį,bet iki pat šiol nerodo susidomėjimo,rudenį visai nelipo,pavasarį kai išsitraukėm prasibandom karts nuo karto,bet neilgam. Mielai važinėja tik su paspirtuku,bet aš vis pasiūlau su dviratuku prasivažiuot,tai pasibando kelis metrus ir šaukia "nenoriu",jau praradau viltį...Gal pas kažką panaši patirtis,ką patartumėt,triratuko jau neverta manau,negi dviratį su pagalbiniais ratais bandyti,bijau kad irgi rusy prastovės,gal dar per anksti🙄
či@uškuttė parašė:
Sveikos,mamytės,aš su tokiu klausimu-savo panelei nupirkom balansinį dar rudenį,bet iki pat šiol nerodo susidomėjimo,rudenį visai nelipo,pavasarį kai išsitraukėm pr…
Na maniškio atvirkštinė situacija balansinis į trasą o paspirtukas nepaliestas stovi bet nepergyvenu tegu važinėja su tuo, kas labiau patinka. O jei pergyvenat kad su dviračiu neišmoks tai labai abejoju ateis laikas tikrai išmoks, dviratuko su pagalbiniais ratukais mano vaikas dar taip pat neima bet gal dar šiek tiek per didelis jis jam. 🙂
Bruneteee parašė:
Na maniškio atvirkštinė situacija balansinis į trasą o paspirtukas nepaliestas stovi bet nepergyvenu tegu važinėja su tuo, kas labiau patinka. O jei pergyvenat kad …
Mano turi viską, balansini, paspirtuka, dvirati su pagalbiniais, tai pvz pernai smagiausias buvo paspirtukas, kitu mazai kada noredavo, arba norwdavo, bet paskui mama nešdavo transporta, aisku dvirati tik siemet ismoko mint, tai dabar eina paeiliui visi, viena diena su vienu transportu, kita su kitu.. Neisskirciau nei vieno, kuriuo daugiau nori vaziuot
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai