SauIe parašė:
Ar yra tokiu kurios jokiu požymių nejaucia? Atsiprašau, klausiu jau milijonini karta bet po nelaimes negaliu nurimt![]()
yra, po nelaimes irgi.. siektiek pykina ir pulva pamaudzia, bet tikrai ne taip kaip 1 karta. tikiuosi kad viskas gerai
SauIe parašė:
Ar yra tokiu kurios jokiu požymių nejaucia? Atsiprašau, klausiu jau milijonini karta bet po nelaimes negaliu nurimt![]()
yra, po nelaimes irgi.. siektiek pykina ir pulva pamaudzia, bet tikrai ne taip kaip 1 karta. tikiuosi kad viskas gerai
SauIe parašė:
po metu bandymo as praeita cikla netekau savo zirniuko, si cikla vel pakibo, taip pat labai bijau, jauciu daug pozymiu taciau zinau jog tuos metus dauguma pozymiu buvo psichologiniai del to pergyvenu kad viska isigalvoju. Labai jus palaikau, tikekite savo mazyliu 🌹 ir jis patikes jumis
Dainora66 parašė:
Aš jau namie paleido iš ligonines 😊 išrašė dufaston iki 12 savaičių liepė gerti ir gulimas režimas sia savaite 😊 kai jau šnekta apie svori tai vakar į ligonine kai …
Kas jums nuyiko, kad paguldė?
nataliux84 parašė:
o jums dufastona iki 12 savaites gerti po kiek tableciu i diena?
Na liepė net po 3 per diena
Itališka parašė:
Kas jums nuyiko, kad paguldė?
Vakar pasirodė kraujingu išskyrų ir paguldė parai stebėjimui.
Dainora66 parašė:
Vakar pasirodė kraujingu išskyrų ir paguldė parai stebėjimui.
O kuriame mieste jus paguldė?
Milija1 parašė:
O kaip su isskyromis? Man mane gelsvos jos 🤔
Pas mane baltos, tai turbut normalu
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai