Rieshutinee parašė:
Tai rytoj dar vieną darykit, arba kraujo tyrimą atlikite (hcg)
Man žinokit irgi pilvo apačia įsiputusi ir visas pilvukas isipustas nors būnu dar ne pavalgius
Rieshutinee parašė:
Tai rytoj dar vieną darykit, arba kraujo tyrimą atlikite (hcg)
Man žinokit irgi pilvo apačia įsiputusi ir visas pilvukas isipustas nors būnu dar ne pavalgius
Ms.P parašė:
Kaip savijautos busimos mamytes?![]()
Geros! Esu visada išbadėjusi, kartais truputį miego noriu, bet šiaip viskas puikiai!
Noriukė.94 parašė:
Na va, gavau kraujo tyrimo rezultatus. Tik kad sužinojau telefonu, negaliu parodyti. Bet gydytoja patvirtino, kad esu nėščia. Hcg 1172, prg 35,34![]()
O testas rode neigiama,kad krauja darėtės?
S.A.T.I.N.E parašė:
savijauta tokia lyg nieko nebutu, pilva tiesa vis dar pucia, bet ne taip skausdmingaibe dingusiu mmm nieko nejauciu. tiesa ir nestumas dar mazas, tik 5 savaite …
o testa darėtės?
gintairiuxe parašė:
o testa darėtės?
zinoma testai daryti, siandien dar viena easy testa pagadinau, tiesiog grazu ziureti kaip ryskeja juostele.
Galutinai isitikau tik po kraujo tyrimo, skaiciai dar nedideli, bet atitinka laika
gal kita savaite dar kart pakartosiu
S.A.T.I.N.E parašė:
zinoma testai daryti, siandien dar viena easy testa pagadinau, tiesiog grazu ziureti kaip ryskeja juostele.
As siandiena vel pasidariau tai viena juostele ☹
Ms.P parašė:
Kaip savijautos busimos mamytes?![]()
Kažkaip lengvai viskas vyksta. 🤔🤔 Vos tik krūtinę skauda ir kartais pilvą pamaudžia, viskas. Daugiau niekoo. Tikiuosi ten viskas gerai..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai