leiliukas parašė:
Auga,bet atsilieka,tai kažkaip neramu.Pirmas visada priekyje virš savaitės buvo,gal dėl to neramina.
Tai bus mergaite greiciausiai
bent tokia patirtis mano ir kitu pazystamu.
leiliukas parašė:
Auga,bet atsilieka,tai kažkaip neramu.Pirmas visada priekyje virš savaitės buvo,gal dėl to neramina.
Tai bus mergaite greiciausiai
bent tokia patirtis mano ir kitu pazystamu.
pliuse parašė:
Naudoju, kasdien po pakelį kartais 2, irdi maudžia. Su pirmu irgi naudojau iki pat 30+ savaitėstikrai gali būti lad raiščiai, auga viskas, jei netepa ir išg…
Ačiū už palaikymą 🙂 Man netepa, tik pamaudzia ir vis ta pačia vieta, bet šiandien lyg jau ir mažiau, labai tikiuosi, kad praeis savaime tas skausme lis 🙂
leiliukas parašė:
Man šiandien turėtų būti lygiai 8sav.,bet echoskopas parodė tik 7+1.Prieš savaitę darytas rodė 6+2...
Viskas gerai, ir man kelios dienos atsilieka
sake net nera del ko pergyventi.
leiliukas parašė:
O seniai jau tęsiasi?Man jau kokias 3sav.taip ir visą dieną.
Ir man jau kokias 4-5 savaites
leiliukas parašė:
Man šiandien turėtų būti lygiai 8sav.,bet echoskopas parodė tik 7+1.Prieš savaitę darytas rodė 6+2...
Tikrai gali atsilikti, mano pagal mm irgi 5 dienom mažesnis buvo nuo pat pirmo echo, bet skaičiuojant pagal pirmą echo auga pagal jį tiksliai
tai ir svarbiausia kad auga per savaitę kiek reikia ir širdutė plaka
Oi mergaitės šiandien aptirėjau ašarų kalną... vakar prisiskaičiau čia skaudžių patirčių, o naktį pati sapnavau nu labai blogą sapną, bijau net garsiai pasakot, bet žodžiu, kad jau viskas..
Ryte atsikėlus bandžiau nuvyt visas mintis į šoną ir ramiai keliaut į darbą bei laukti vizito pas šeimos gydytoją. Ir ką jūs manot? Iki vizito turėjau laiko pavaikščioti po parduotuves, pavaikščiojau ir taip pradėjo durti šoną, po šonkauliais, grįžau namo, peiguliau - nepraeina. Nu neramu jau. Nuvažiuoju pas šeimos gydytoją, klausia kaip kas, sakau viskas gerai, tik ko tą šoną pradėjo skaidėt, pamaigė, skausmas persikėlė kažkur apačion.. viskas, sakau bėgu pas savo gydytoją, matau jau daktaro.mina ne kokia.. o dievai, aš jau meldžiaus nuėjus prie ginekogės kabineto. Jau ir žliumbiau (visada buvau jautruolė) ir rašiai vyrui gelbėk, nes bijau, kad kas nutiko. Atsiguliau, ginekologė minko, niekur neskauda, ėjom echoskopo darytis, ir ačiū dievui mano mažąjam gyventojui širdelė plaka, rankytėmis mojuoja, kojytėmis tabaluoja! Tada jau verkiau iš laimės! Laikas idealiai atitinka 10+4 sav, tonusai geri, jokii hematomų, atvirų vietų nieko nematė, pasakė, kad viskas gerai į ligoninę tikrai nereikia. Išrašė magnio pagerti 5 dienas. Grįžau atgal pas šeimos gyd. Ir pirmis žodžius kuriuos pasakiau leliukui viskas gerai!!! Paspaudinėjo dar pilvuką - nebeskauda. Nežinau kas ten buvo, bet išsigandus buvau nejuokais dėl mažojo stebuklo
leiliukas parašė:
Viskas gerai tikrai😊 pirmajam nestume pupa atsilikdavo 7dienas,bet viskas kuo puikiausiai,gime sveika mergyte😊
Lapkritinukė parašė:
Aš geriu ir leidžiuos
Ar jums galvos nuo jų neskauda? Nes nzn bet man taip galva skaudėjo, tada nebegeriau tik leidžiamus pasilikau ir galvos taip nebe skauda. O jums buvo nustate kad reikia? Nes mano kraujas buvo geras, bet liepė vartoti del viso pikto nes turejau jau du nesėkmingus nėštumus. Tai galvoju ar jie nieko blogo nedaro jei jų man is tikro nereikia...
agnutuks parašė:
Laimės šiandien buvo daug, pirmą kartą pamačiau savo vaikiuka, gine sakė labai judrus vaikas![]()
Grazi nuotraukyte 😍😍😍
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai