Voveryte89 parašė:
Man ir bloga jei nevalgau. Saldumynu nenoriu. Zuvis nesmirda, bet ne kasnio praryt negaliu (o taip megau)![]()
Manes zuvis irgi nevilioja. Bet silke ok
Voveryte89 parašė:
Man ir bloga jei nevalgau. Saldumynu nenoriu. Zuvis nesmirda, bet ne kasnio praryt negaliu (o taip megau)![]()
Manes zuvis irgi nevilioja. Bet silke ok
justyteee parašė:
Sveikinimai! As jau ir labai noriu pamatyt kaip juda.
Kai buvau tik taskiukas juodas buvo. Planuoju po geros savaites eit i pasimaryma s…
Maniškis norėjo labai, bet vis jam vargšui nesiseka tai į darbą, tai dar koks reikalas neatidėliotinas
, bet dabar sakė viskas į genetinius tyrimus važiuos kartu
gugisorama parašė:
Maniškis norėjo labai, bet vis jam vargšui nesiseka tai į darbą, tai dar koks reikalas neatidėliotinas, bet dabar sakė viskas į genetinius tyrimus važiuos kartu…
O pas ką lankotės Utenoje, jei nepaslaptis ?
justyteee parašė:
Manes zuvis irgi nevilioja. Bet silke ok![]()
Reiks pabandyt
Voveryte89 parašė:
Merginos dar toks klausimas. Kaip jum veido oda? Mane baisiai bereBėrė ir ankščiau, ypač prieš mėnesines. Nu, bet dabar, tai žiauriai. Net nežinau ką dary…
Man veidas lyg nieko, bet nugara... beria kai paauglystėj, eina saaau :/
Leilaaa parašė:
Ir mane beria... O ant pilvo ner blogai miegot? Man tai kazkoks apsaugos refleksas, nesigulu ant pilvo baisu![]()
Aš kai sužinojau, kad laukiuosi irgi nustojau automatiškai miegoti ant pilvo.
O ar negalima nežinau...
simute_j parašė:
Ar jums galvos nuo jų neskauda? Nes nzn bet man taip galva skaudėjo, tada nebegeriau tik leidžiamus pasilikau ir galvos taip nebe skauda. O jums buvo nustate kad re…
Nežibau ar nuo jo, bet pastojus pradžioj skaudėjo galvą. Dabar nebe. Gal galvos skausmas del toksikozės. Sako reikia gerti daug vandens. Man afs nustatytas.
canada parašė:
O kaip jums su maudynėmis? Maudotės vonioje ar po dušu? Su pirmu nėštumu gydytoja nepatarė vonios, dabar iki šiol irgi privengiau, bet gal visgi galima, nes labai p…
Negalima vonios. Bent jau man ir vonias ir džiakuzi uždraudė. Tik dušas arba baseinas
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai