Cita tita parašė:
Prisijungiu ir aš ;) mums planuojama data birželio 8
O beveik kaip ir mums! Musu birzelio 9
Cita tita parašė:
Prisijungiu ir aš ;) mums planuojama data birželio 8
O beveik kaip ir mums! Musu birzelio 9
giedruteaz parašė:
O beveik kaip ir mums! Musu birzelio 9![]()
giedruteaz parašė:
Nežinau kiek tame yra tiesos, bet sako, jeigu beria veidą, vadinasi bus mergytė, ji iš mamos nėštumo metu atima grožį, o jei veido oda tiesiog švyti, gims berniukas…
Man su sūnum buvo spuoguota ir paberta.
Fausta parašė:
Geraskaip skiriasi tie nestumai
as kai pirmojo laukiausi,tai nuo kokios 8 savaites buvau 120% garantuota,kad gims berniukas,na taip ir buvo
o db tokios nu…
Kaip idomiai, as su pirmu irgi iskart turejau stipria nuojauta, kad berniukas, ir gime bernas. Ir dabar nujauciu, kad berniukas, nors noreciau mergaites...
Diadema parašė:
Kaip idomiai, as su pirmu irgi iskart turejau stipria nuojauta, kad berniukas, ir gime bernas. Ir dabar nujauciu, kad berniukas, nors noreciau mergaites...![]()
Pirmo norėjau berniuko - taip ir buvo. Dėl antro - nuojauta sako, kad irgi berniukas. Šią savaitę tyrimas parodys kaip yra
savijauta lygiai tokia pati kaip su pirmu nėštumu
Aš tai absoliučiai neturiu jokios nuojautos, berniuką ar mergaitę nešioju
. Prieš pastojant paskutinį mėnesį vis pasimelsdavau, kad Dievas atsiųstų mums pagaliau dukrytę (iki šiol jis nebuvo atsiuntęs jokio vaiko
), o vyras tai jau seniai kalba apie berniukų futbolo komandą
. Dabar jau iš tiesų lytis neturi jokios reikšmės, džiaugsiuosi, kas bus atsiųsta, svarbiausia vaiko sveikata
Diadema parašė:
Kaip idomiai, as su pirmu irgi iskart turejau stipria nuojauta, kad berniukas, ir gime bernas. Ir dabar nujauciu, kad berniukas, nors noreciau mergaites...![]()
O as kartais uzsimanau,kad ir antras butu berniukas,pagalvoju kad su vyresneliu butu fainiai,bet kartais uzsimanau,kad gal geriau ir mergyte butu
nu lb keistas sis nestumas,ir nuotaikos kaita dazna
o dar tik 9savaitele eina
tai kazin kas veliau laukia dar 😂😂😂
Fausta parašė:
Geraskaip skiriasi tie nestumai
as kai pirmojo laukiausi,tai nuo kokios 8 savaites buvau 120% garantuota,kad gims berniukas,na taip ir buvo
o db tokios nu…
Mane kamuoja jausmas kad berniukas
su Amelia jaučiau kad bus mergytė, tai gal šį kartą neklystu ir vėl
tikrai bus įdomu sužinoti kas gyvena, bet realiai jokio skirtumo, svarbu sveikas vaikas
Agne_Ker parašė:
Mane kamuoja jausmas kad berniukassu Amelia jaučiau kad bus mergytė, tai gal šį kartą neklystu ir vėl
tikrai bus įdomu sužinoti kas gyvena, bet realiai jokio…
Pilnai su jumis sutinku
svarbiausia vaikuciu sveikata
Malvinija parašė:
Aš tai absoliučiai neturiu jokios nuojautos, berniuką ar mergaitę nešioju. Prieš pastojant paskutinį mėnesį vis pasimelsdavau, kad Dievas atsiųstų mums pagaliau…
teisingi zodziai
25 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai