monilaim82 parašė:
Aš anksčiau tikra smaližė būdavau, o dabar jau geriau kokia mesyte, duona, kazkas siektiek suriau, pomidorus valgau skaniai vienus, gaivus jie man 😂 o saldumynai pe…
Man taip pat
monilaim82 parašė:
Aš anksčiau tikra smaližė būdavau, o dabar jau geriau kokia mesyte, duona, kazkas siektiek suriau, pomidorus valgau skaniai vienus, gaivus jie man 😂 o saldumynai pe…
Man taip pat
Agne_Ker parašė:
Nu dar ačiū die nevemiau... Bet jaučiu nedaug trūksta... Aš vakarop foli geriu, kaži gal susijęlaikykitės ir nesirkit!
as pirma savaite ryte gerdvau fli nuo jo toks jausmas buvo sunkus sunkus,db tik po valgio ji isgeriu ir praejo tas sunkumas,reik vel pastebeti kaip as ji cia isgeriu gal man vel nuo jo
dekui reik laikytis,sunku kai negali issiguleti kai vaikas namie yra
Elžbietukas parašė:
as pirma savaite ryte gerdvau fli nuo jo toks jausmas buvo sunkus sunkus,db tik po valgio ji isgeriu ir praejo tas sunkumas,reik vel pastebeti kaip as ji cia isgeri…
Aha as irgi bandysiu keisti laiką kada geriu.. Gal net prieš naktį reikia, bet bijau tada likti be miego is vis.
Joa, pamiegot, pagulėti ir man norisi, o va dukrai žaidimai galvoje, o ligai prikibus būtų Uch sunku.. :))
Agne_Ker parašė:
Aha as irgi bandysiu keisti laiką kada geriu.. Gal net prieš naktį reikia, bet bijau tada likti be miego is vis.
gal geriausiai per pietus bet pabandyki isgerti iskart o valgio ar net valgio metu,
jetus kaip negera nu toks guzas skrandy,fuii kaka
Agne_Ker parašė:
O man toks jausmas kad košė skrandyje, burnoje keistas skonis, jau taip sunkiai dirba![]()
ir viskas vakarop prasideda.
Man grynai toks pat jausmas..diena dar kaip diena.
giedruteaz parašė:
Nežinau kiek tame yra tiesos, bet sako, jeigu beria veidą, vadinasi bus mergytė, ji iš mamos nėštumo metu atima grožį, o jei veido oda tiesiog švyti, gims berniukas…
As turejau siek tiek paberta veida. Auginu berniuka
Kiek tame tiesos sunku pasakyti, bet as nelabai tikiu tokiais dalykais
Cita tita parašė:
Prisijungiu ir aš ;) mums planuojama data birželio 8
Puiki data
per mano gimtadieni
Diadema parašė:
Kaip idomiai, as su pirmu irgi iskart turejau stipria nuojauta, kad berniukas, ir gime bernas. Ir dabar nujauciu, kad berniukas, nors noreciau mergaites...![]()
Su pirmu nestumu buvau isitikinus kad gims berniukas. Nuojauta pasitvirtino. Dabar irgi labai noreciau berniuko, o kaip bus - suzinosim
Bet kokiu atveju - laime begaline
Carpe_diem parašė:
Man su pirmu kojų plaukai neaugo, koks gėris buvo![]()
O cia tai pavydziu!
justyteee parašė:
Mergaites, o tas pilvo putimas kada nors praeisas vakare kaip balionas. Atrodau rimtai kad 4- 5 men laukciaus
Kaip suprantu, nes man irgi pucia, ir dar riaugeju, kaip vezikas. Zodziu, per abu galus dujas saudau
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai