justyteee parašė:
teisingi zodziai![]()
Bet pasvajoti ar pasidalinti nuojautomis galima
justyteee parašė:
teisingi zodziai![]()
Bet pasvajoti ar pasidalinti nuojautomis galima
k.mor parašė:
Bet pasvajoti ar pasidalinti nuojautomis galima![]()
zinoma, as irgi svajoju apie mergaite antra
o jauciu berniuka
nezinau kodel
giedruteaz parašė:
Nežinau kiek tame yra tiesos, bet sako, jeigu beria veidą, vadinasi bus mergytė, ji iš mamos nėštumo metu atima grožį, o jei veido oda tiesiog švyti, gims berniukas…
Oda mano amzinai isberta spuogai.nagai popieriniai o plaukai slinko. Kai pastojau nagai kosminiai kieti. Nei plaukas neslinko. o oda net kremu nereikrdavo nei vieno spuogelio. Svytejau visa nestuma.Gime dukra.
Nerija88288 parašė:
Carpe_diem turejo omenyje zalia zuvis silke,o mums nelabai galima zalios
Kas per daug tas aisku nesveika. Su pirmu nestumu valgiau visko ko norejau ir marinuotu agurku daaaug labai (marinatas su actu jo irgi sako kad negalima), silke marinuota irgi valgiau. Ir dabar nesiruosiu saves riboti. Nematau nieko tokio ir del suvalgyti sušio gabalelio, gi ne kas dien ir ne po tuzina gabaleliu. Noriu ir valgysiu tai ko tuo metu noresiu, tikrai saves nekankinsiu.
Carpe_diem parašė:
Man su pirmu kojų plaukai neaugo, koks gėris buvo![]()
Va čia tai nerealiai
Man jau ir kelis kartus kaip termiškai neapdorotos lašišos burnon pakliuvo, tai nėra kasdienybė ir savęs dėl to negraužiu. Ir vytintos mėsos gaminius valgau, kas ir pateikiama kaip negeras dalykas. Man gydytoja išvis patarė maitintis kaip maitinusis, tik su žuvim, ypač Baltijos jūros, nepersistengti
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai