Voveryte89 parašė:
Merginos dar toks klausimas. Kaip jum veido oda? Mane baisiai bereBėrė ir ankščiau, ypač prieš mėnesines. Nu, bet dabar, tai žiauriai. Net nežinau ką dary…
Išbėrė smakro ir aplink lūpas zoną 🤔
Voveryte89 parašė:
Merginos dar toks klausimas. Kaip jum veido oda? Mane baisiai bereBėrė ir ankščiau, ypač prieš mėnesines. Nu, bet dabar, tai žiauriai. Net nežinau ką dary…
k.mor parašė:
Nežinau kiek tame yra tiesos, bet sako, jeigu beria veidą, vadinasi bus mergytė, ji iš mamos nėštumo metu atima grožį, o jei veido oda tiesiog švyti, gims berniukas. Gal kuriai pasiteisino, kas ne pirmą kartą laukiasi? ;D
k.mor parašė:
neturit pienligės? jei beria smakrą, tai problemos su TUO galu
Kac. parašė:
neturit pienligės? jei beria smakrą, tai problemos su TUO galu
Ne, tepinėlį ištyrė - viskas tvarkoj. Aš manyčiau hormonai keičiasi, nes šiaip turiu polinkį keičiantis hormonams būti pabertai. Na tikiuosi praeis.
giedruteaz parašė:
Nežinau kiek tame yra tiesos, bet sako, jeigu beria veidą, vadinasi bus mergytė, ji iš mamos nėštumo metu atima grožį, o jei veido oda tiesiog švyti, gims berniukas…
Priesingai man buvo. Su sunum buvau visa baisi. O su dukryte svytejau. Itariu, kad bus brolis, nes lygiai kaip ir pirmas nestumas dabar. Ir beria, ir pykina. Su dukra ejau kaip tankas
S.A.T.I.N.E parašė:
sveikos visosir as po 2 vizito, maziukas 4.6 cm, atitinka 11savaiciu 2 dienas, gimdymo data atkele birzelio 2d. Maciau kaip jis judejo, grazu buvo ziuret, del…
Man uzves mėnesio gale bus 13 savaitės pabaiga
bet va echo atėjau 11+1d tai dabar kiek supratau darys tik 18 savaitę nes jau ir raukšlė ten pamatavo, viską susirašė (aišku esu užsirašiusi privačiai 13 sav, tai labai nepergyvenu)
giedruteaz parašė:
Nežinau kiek tame yra tiesos, bet sako, jeigu beria veidą, vadinasi bus mergytė, ji iš mamos nėštumo metu atima grožį, o jei veido oda tiesiog švyti, gims berniukas…
Na man ir per pirmą nėštumą ir dabar pačioj pradžioj siaubingai bėrė veidą, dabar jau susitvarkė, praeitas buvo berniukas
canada parašė:
O kaip jums su maudynėmis? Maudotės vonioje ar po dušu? Su pirmu nėštumu gydytoja nepatarė vonios, dabar iki šiol irgi privengiau, bet gal visgi galima, nes labai p…
As irgi be vonios sunkiai iskenciu. Tai dabar vonią tik šilta leidziuosi, ne karštą, kad neperkaisciau. Man daktare irgi sakė kad ok, jei verdanciam vandenį nesėdi ištisai 😁
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai