Apelsinuk parašė:
Registruokite dabar jau. Labai dideles eiles.
Aha. As pries pora sav. registravausi internetu tai gavau paskutini talona rugsejo 30 d. Tai bus api 13 sav. nestumas.
Apelsinuk parašė:
Registruokite dabar jau. Labai dideles eiles.
Aha. As pries pora sav. registravausi internetu tai gavau paskutini talona rugsejo 30 d. Tai bus api 13 sav. nestumas.
Amirux parašė:
Labas visoms, turiu klausimeli kurios turi neigiama grupe ir turejo persileidimu. Ar jums kazka suleido, nezinau kaip lietuviskai, bet angliskai anti-d? Man po suna…
o persileidimas buvo ankstyvas? 2 trimestre reikes priduoti krauja del antikuniu. jei viskas ok, suleis 28 sav. kazkur
juoda.kate parašė:
O registruojantis, reik siuntima tureti?
Labutis 🤗
Laukiames 7 savaites 🥳 po keliu savaiciu jau supratau, kad laukiuosi 🤩 tempe pilvo apacia, krutine kaip dvi bombikes, mieguistumas, nesenai pradejo pykint, bet nevemiu, tiesiog pataso 😀😬, taip pat nezmoniskas alkis 😬 keista, bet valgyt tikrai norisi, net labai, anksciau laisvai praleisdavau pusrycius, dabar tik prabundu ir jau nezmoniskas alkis 😳 greiciausiai busiu is tu, kuriuos priauga 30 ar daugiau kg 🙈😄
juoda.kate parašė:
As ziurejau registruotis tai iki rugsejo galo vietu nebuvo, bet jei mokamai nori, tai gali nors ir kita savaite. Gal zinote kiek kainuoja mokamas vizitas santariskese?
zhizu parašė:
o persileidimas buvo ankstyvas? 2 trimestre reikes priduoti krauja del antikuniu. jei viskas ok, suleis 28 sav. kazkur
Persileidimas buvo 10 savaitej, pries kaledas. Kuo daugiau pasiskaitau apie tas grupes nestume, tuo labiau panikuoju😟
Sveikos, ar gavusios HCG rezultatus, iš karto supratote, kelinta savaite. Mane klaidina skiriamasis ženklas. Ir nesu tikra, ar čia tai apie ką galvoju. Pagal skaičius nujaučiu, kad 6-8savaite.Kaip jus manote? skaičiai tokie 149325,70. Pas savo ginekologė, talonas tik 10.04, tai paprašiau greičiausio laisvo. Tai visų mėn. anksčiau 09.20. Jau nerimauju, pilve atsiranda diegliai. Užsirašiau į mokamą konsultacija.taciau laikas toks netinkamas, teks iš darbo issiprasyneti, per pačią svarbiausią dieną, o kaip paaiškinti, nenoriu dar sakyti. Ar reikia nerimauti?! ar atšaukti, vizitą, ir ramiau laukti 09.20?!
Toma1019 parašė:
Sveikos, ar gavusios HCG rezultatus, iš karto supratote, kelinta savaite. Mane klaidina skiriamasis ženklas. Ir nesu tikra, ar čia tai apie ką galvoju. Pagal skaiči…
Skaicius labai geras ir gali atitikti daugeli is savaiciu. Jei itariate lad 6-8 tai taip ir bus, tiksliau pasakys po echo. Mano irgi aukstas hcg buvo ir seimos daktare kai dave siuntima echo sake kad geriau kai aukstas nes reiskia kad ivyko implantacija ir vaisius auga
gk.vk. parašė:
Labas, visoms, šiandien sužinojau apie nėštumą iš teigiamo nėštumo testo 🥰
Sveikinimai! ;)
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai