zhizu parašė:
sviezio kraujo neturi buti. nulekit i priimamaji geriau. rytoj priduokite progesterona, gal labai mazas.
jau pakeliui pas daktarą...
zhizu parašė:
sviezio kraujo neturi buti. nulekit i priimamaji geriau. rytoj priduokite progesterona, gal labai mazas.
jau pakeliui pas daktarą...
Audra000 parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie jusu. 6 nestumo savaite. Gimdymo data balandzio 17ta. Siandien suzinojau jog laukiuosi. Jauciuosi keistai.![]()
Man gimdyt taip pat balandžio 17 d. Yra uždara grupė, ten daugiau dalijasi mamytės. Prisijunkite.
Pantiru parašė:
Man gimdyt taip pat balandžio 17 d. Yra uždara grupė, ten daugiau dalijasi mamytės. Prisijunkite.
Kur ji randasi
Audra000 parašė:
Kur ji randasi
Yra dvi grupes, 2020 balandinukai ir 2020 balandžio zirniukai. Paieškokite, dabar nebepamenu kur tiksliai radau.. Forumai, grupės, kažkur ir išmeta visas grupes.
Ustepaniukaite parašė:
Sveikos merginos, ar yra kaikuriai buve taip kad testas rodo vaiduokliuka bet prasidejo menesines?
Yra buve. Bet man buvo biocheminis nestumas...
Believe96 parašė:
Man nesijaucia jokiu pozymiu 😊
Nejaučiu ir aš jokių šalutinių poveikių
Labas visoms, turiu klausimeli kurios turi neigiama grupe ir turejo persileidimu. Ar jums kazka suleido, nezinau kaip lietuviskai, bet angliskai anti-d? Man po sunaus gimimo suleido, bet po persileidimo nieko, skaiciau kad turetu suleist. Dabar vel laukiuosi ir bijau kad kazko neatsitktu.
Audra000 parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie jusu. 6 nestumo savaite. Gimdymo data balandzio 17ta. Siandien suzinojau jog laukiuosi. Jauciuosi keistai.![]()
Labas. Man 7sav. Jokiu simptomu nejaučiu tik krutinė jautri ir pilvo apačia pamaudžia. Aš taip pat geriu L-Tyroxin 50ml, nes tyrimai skydliaukės buvo negeri, dabar kaip ir norma dar , bet gydytoja sakė, kad pastojus reikės didinti doze, tai kas keles savaites vis daraus tyrima.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai