Sąmoninga parašė:
Na stengiausi nekreipti dėmesio, bet toks jautrumas užėjo. 🤦♀️
Gal raudonplauke tokia?😀
Sąmoninga parašė:
Na stengiausi nekreipti dėmesio, bet toks jautrumas užėjo. 🤦♀️
Gal raudonplauke tokia?😀
Laukiancioji2021 parašė:
Gal raudonplauke tokia?😀
Ne, maža liekna ir labai trumpais plaukais
Sąmoninga parašė:
Ne, maža liekna ir labai trumpais plaukais![]()
Vadinasi dvi ciuciundros dirba ten 😀
Brouček parašė:
Gal kas turit patirties su tais dirzais po gimdymo? Padeda? Verta pirkti?![]()
As turiu dirza, spec nepirkau, drauge atidave. Stengiaus detis bet man taip norejosi laisves, biski pabuvus greit nusiimdavau. Dabar imsiu i ligonine as ji, bet ar naudosiu ir vel neaisku
Man jau 4 dienos virš termino, paruošiamieji jau apie tris savaites vyksta. Buvo keletas dienu, kad atrodė, nu šiandien tai jau 100% gimdysiu, bet, o, tačiau aš vis dar nėščia
vakar jau irgi buvau isitikinus kad reikės važiuot jau gimdyt, net giminaitei, kuri prižiūrės didziaja, paskambinau, kad jau šianakt būtų pasirengus atvažiuot, bet kur tau...
laukia kažko dar mažylė
Valdonytea parašė:
Ar jau esate išrinkusios savo naujagymiams vardus? Ar dar svarstote?![]()
![]()
Turim tik viena varianta 50/50 tai kai gims bus aiku ar tas variantas pataps 100 proc ar rinksim kita. Nors sis seneliam, sunui ir draugam kas klause patiko, tik viena drauge pasake kad jai nepatinka bet man ir nepatinka jos pasiulyti variantai
Na, galvojau jog tapsime balandinukais, tačiau visgi spėjome į kovinukus! Gimdymas antras, pirmasis baigėsi vakumu. Su šiuo nėštumu mėnesio pradžioje teko gulėti ligoninėje dėl UTI sepsio, numatyta gimdymo data buvo kovo 25, tačiau gimėme šiąnakt. 3,855kg 😊 Prognuozajamas svoris būtent toks ir buvo, jokios paklaidos. Užvakar buvo atliktas pirmasis membranų atskyrimas, kuris deja jokios naudos neatnešė, vakar buvo atliktas antrasis, po kurio išėjo kamštis, visą dieną šalinosi kraujingos išskyros, buvo sąrėmiai, tačiau visiškai nereguliarūs, vienu metu užėjo kas 2min, po 40s, tačiau po to jie išvis dingo. Na ir vakare apie 22h prasidėjo skaudesni, intensyvesni sąrėmiai, kas 6/7min, po 1min, kadangi iki ligoninės 1h kelio, nusprendžiau nelaukti, kadangi ir gimdymas antras. Ligoninėje buvau 23h, atsidarę tik 2cm. Praktiškai visą laiką praleidau duše, karštas vanduo tik galėjo apmalšinti sąrėmių skausmą. Tuomet po valandos jau 5cm, na ir po 5cm paprašiau epidiūro, po kurio viskas vyko žaibiškai, nubėgo vandenys, prasivėrė 10cm, na ir 2:29 gimė antras sūnus! 😊 Gimdymas lengvesnis, šįkart pagimdžiau pati, be vakumo, nors vaikelis didesnis nei pirmagimis. 😊 Šįkart jaudinausi daug labiau nei pirmojo gimdymo metu, kadangi pirmasis gimdymas truko 23h, tačiau jaudinausi be reikalo, kadangi šįkart užtrukome 4h, sąrėmiai skaudesni, tačiau veikla greitesnė, bei gimdymas lengvesnis. Bet manau jog labai daug priklauso nuo personalo. Sėkmės visoms laukiančioms! 😊 Viskas bus gerai, skausmai laikini, o po to koks džiaugsmas!
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai