VeronicaVictoria parašė:
Na, galvojau jog tapsime balandinukais, tačiau visgi spėjome į kovinukus! Gimdymas antras, pirmasis baigėsi vakumu. Su šiuo nėštumu mėnesio pradžioje teko gulėti li…
Sveikinu su susitikimu 😊
VeronicaVictoria parašė:
Na, galvojau jog tapsime balandinukais, tačiau visgi spėjome į kovinukus! Gimdymas antras, pirmasis baigėsi vakumu. Su šiuo nėštumu mėnesio pradžioje teko gulėti li…
Sveikinu su susitikimu 😊
LadyD parašė:
Todėl, kad ji ne uždara, o slapta. Patekimas tik su kvietimu.
Aš irgi už, norėčiau į atskirą grupę 🥰
Raganiucia parašė:
Sveikutės. Jau kelias dienas labai judesiukų sumažėję ir jie kiek silpnesni. Nėra taip, kad visai mažai, bet tikrai daug silpniau- pasiraivo, pilvas pasigumbuoja ir…
Man irgi silpnesni. Aš nežinau, ar taip ir turi būti, bet spėju, kad jei jau vaikas pilnai gimdymui įsitaisęs, gal dėl to ir nebesisukinėja. Paskaičiuoju judesius 3-4 kartus per dieną dėl visa ko, tai bendrai pakankamai pajuda.
VeronicaVictoria parašė:
Sveikinimai! 🌷🌷🌷Aukit sveiki! Aciu uz pasidalinta Issamia patirti ;)
VeronicaVictoria parašė:
Sveikinimai Jums 😊 🎈
Sveikinimai pagimdžiusioms!
Mes su mergaite iveikem kokius 3km, prisiskynem vadinamu kaciuku
dabar eisiu dvi masinas issiurbti, paskui ananasa suvalgyti.
Jauciu daryk kazka nedarius vistiek pasibels tas vaikutis kada nores pats. Pirma pranesiojau 6dienas tai manau ir si karta panasei bus
Brouček parašė:
Gal kas turit patirties su tais dirzais po gimdymo? Padeda? Verta pirkti?![]()
Aš turiu tokį https://www.ortopedija.lt/parduotuve/reabilitacijai/korsetai-po-gimdymo-kr-0-18-2/ ir korsetu nes kelnaitės, su pirmąja jau kitą rytą po gimdymo kelnaitės dejausi, o dirza neprisimenu ar sekančią dieną, ar jau kai namo grįžau ir nešiodavau tikrai ji, bent jau pirmą savaitę beveik visad, aišku nera patogumo didelio, bet pilvo jokio atsikisusio nebuvo, kažkaip susitraukė, o gal ir šiaip būtų susitraukę, kas ten žino
bet dabar ir vėl ruosiuosi į gimdymą vežtis kelnaites, o diržą detis, kai namo grisiu, nebent ilgiau tektų pabūt ligoninėj, tada prašysiu, kad vyras atveztu
VeronicaVictoria parašė:
Nuoširdžiai sveikinu 😊❤️
*
Manęs paruošiamieji nekankina (tikiuosi ir nebus jų 😀 o tai galvosiu jau, kad tikri 🤭) bet vis nugarą dabar pradėjo mausti kaip prieš mėnesines ir vakar pora kartų taip stipriai pilvo apačia suskaudo... 😳 tai dar liko 5 dienos iki pilno išnešiojimo, labai tikiuosi mano berniukas, kad dar nesiruošia gimtadieniui 🤔😀
Tik juokinga vakar vakare, kai suskaudo tą pilvą aš nesąmoningai sudejavau ir apsikabinau pilvą rankomis - žiūriu vyro akys jau išsprogusios ir rimtai jau klausia gimdysi jau??? 😅😳 tai prajuokino mane labai 🤭😀
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai