Rooza parašė:
Uždara grupė seniausiai yra keista kad ne visos jūs ten. Maniau tos kurios ten tiek ir yra mūsų
Bet negalima pasiprašyt įstot į ją ir jau gana seniai.😊
Rooza parašė:
Uždara grupė seniausiai yra keista kad ne visos jūs ten. Maniau tos kurios ten tiek ir yra mūsų
Valdonytea parašė:
O man toks jausmas su koek iena diena vis sunkiau judeti, tai yra apetitas tai nera... Tai karštis muša, tai silpna... Bet paruošiamuju nejaučiu. Tik sunku iš lovos…
Kaip viskas butų gerai, bet vakare į tualetą nueiti ir us lovos atsistoti, kažkoks kosmosas kaip sukabina nugara... tai kaip
Pongvinas įsisiūbuoju ir po žingsnį taip iki tualeto 🙈
tina8 parašė:
Na va paleido mane namo! Tonus rase ryte viskas gerai, spaudimas geras. Liepe matuotis tris kartus per diena spaudima ir gavau siuntima atvykti Balandzio 1d i priem…
Kur gimdyt ruošiatės? Įdomu, nes man tom dienom irgi skatinimas nusimato. Nežinau, ar prieš Velykas ar iškart po jų.
Fraggile parašė:
Todėl, kad ji ne uždara, o slapta. Patekimas tik su kvietimu.
Mamos, jei norim , galim kurtis savo atskirą grupę. Aš galiu ją sukurti ryt gal net🤔 tik reikia nuspręsti ar darom ją uždarą (bus galima pasiprašyt į ją) arba slaptą ( tik su pakvietimu) 🙂 galėsim dalintis nuotraukom drąsiau, tikrai niekas nematys, kas nebus grupėje.
Laukiu pasiūlymų ir nuomonių 😊💐
LadyD parašė:
aš už🤚🏽😄
Raganiucia parašė:
Kur gimdyt ruošiatės? Įdomu, nes man tom dienom irgi skatinimas nusimato. Nežinau, ar prieš Velykas ar iškart po jų.
Planavau prasidejus veiklai vykti i Kauno klinikas. Bet jei nieks nevyks naturaliai vyksiu i Alytaus ligonine, gydytoja kuri dabar priziurejo sako bendrausim iki pabaigos
LadyD parašė:
Man tiktų ir tas ir tas variantas 🤗 labai norėčiau į tą grupę jei sukursite 🌷 bet kokiu atveju, manau galima bendrauti ir čia, bet toje grupėje gal drąsiau pasidalintumėme fotografijomis ar gal atsirastų temų, kuriomis galima būtų ir atviriau pabendrauti 😊
LadyD parašė:
Man tiks bet kokia, lauksiu pakvietimo 😏
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai