Egliuska parašė:
Pas mane tai nėra. Bet aš ir stambesnė, gal dėl to nėra🤷♀️
Prie ko čia stambumas? Tiesiog, vienoms nebūna, kitoms būna. Aš irgi stambi, bet liniją ryškią turiu
Egliuska parašė:
Pas mane tai nėra. Bet aš ir stambesnė, gal dėl to nėra🤷♀️
Prie ko čia stambumas? Tiesiog, vienoms nebūna, kitoms būna. Aš irgi stambi, bet liniją ryškią turiu
Aš po pasimatymo su sūnumi 🤰 gydytoja prognozuoja kad kaip kiaušinis išsilukštensiu per Velykas 🥳 kaklelis labai minkštas iki 1 cm ir viskas jau labai pasiruošę gimdymui. Ši kart sako turėčiau daug greičiau pagimdyti taip tikiuosi ir bus. Iki poryt vakaro pabusiu ramiai, nenoriu pagimdyti balandžio 1 d. O jau tada pulsiu vaikščioti, tvarkytis 💪
Jurga_ parašė:
Gal ir neatsiras 😀 pas mane nuo nėštumo pradžios leliukas fasadą "apipaišė" 😀
Viskas priklauso nuo odos elastingumo, tad čia individualu. Aš su draugėm pasilyginus tai galiu daryti išvadą tik dėl odos tipo - kuo sausesnė, tuo didesnė tikimybė strijoms, o kuo riebesnė - tuo mažesnė tikimybė (bet čia tik mano pačios išvados pasilyginus su draugėmis😊).
_Believe_ parašė:
Merginos, ar yra kam vaikas buvo galvyte i apacia, o 37 sav apsisuko i sedima padeti pilve? 🤔
Mano ir db sedi 😉
eivita999 parašė:
Mano ir db sedi 😉
Bet jum vaikelis visa laika buvo sedimoj padety?
nes manoji apsiverte neseniaj... dar kovo pradzioj buvo galvyte zemyn... 🤔 idomu del ko ...
_Believe_ parašė:
Bet jum vaikelis visa laika buvo sedimoj padety?nes manoji apsiverte neseniaj... dar kovo pradzioj buvo galvyte zemyn... 🤔 idomu del ko ...
O jautet kai vertesi ar echoskopu pamate
Pries gimdyma dar gali atsiverst jum..
eivita999 parašė:
O jautet kai vertesi ar echoskopu pamate
Pries gimdyma dar gali atsiverst jum..
Per echo sian pamate... pati itariau nes zagset prasejo kitoj vietoj visai..
_Believe_ parašė:
Ka siule gydytoja?
_Believe_ parašė:
Pabandykit šitus pratimus www.milescircuit.com/ puslapio apačioj yra pdf failas
Aš su šitais pratimais bandau savo mažių į kairę pusę perstumti
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai