vaisiuke28 parašė:
Gal žinot ar savaitgalį išleidžia į namus ar vis dėl to teks laukti darbo dienos t.y pirmadienio? 🤔
Kaune Mazylyje taip pat isleidzia savaitgaliais
vaisiuke28 parašė:
Gal žinot ar savaitgalį išleidžia į namus ar vis dėl to teks laukti darbo dienos t.y pirmadienio? 🤔
Kaune Mazylyje taip pat isleidzia savaitgaliais
jenn parašė:
Man taip
vakar visa diena ir beveik visa nakti.. jokia veikla neprasidejusGydytojai pas…
O ka jums sakė gydytojas?
vaisiuke28 parašė:
Santaros klinikos išleidžia ir savaitgaliais
vaisiuke28 parašė:
Vgn isleidzia
vaisiuke28 parašė:
Santariškės irgi išleidžia. Mane pačią išleido sekmadienį
Sejlia parašė:
O ka jums sakė gydytojas?![]()
nieko ... mazoji pilve - para laika prigazdino, Jau viskas viskas atrode perplys , negalejau net pajudet atrode kad pilvas i skutelius susipjaustys.. o siandien diena ramut ramutele lyg niekur nieko , tai paguldyta stebejimui. Arba tyla pries audra , arba kitaip sakant pilvo gyventoja liepe tupet vietoj 🤷🏻♀️
Sveikos mamytes kurios jau turi savo kleckiukus kaip sekasi maitinti? As tai tokioje neviltyje taip gaila net vaiko ☹️ mano piena vaikas gere ir labai viduriuoja 🤔 daktare sake normalu praeis bet jau 3d taip nu nezinau man kazkaip keista kad vaikas taip viduriuoja bijau kad skysciu svorio neteks o mums reikia svori priauginet nes mazo svorio gymusi gal kas ka patarti is patirties gali?
Ingrida007 parašė:
Sveikos mamytes kurios jau turi savo kleckiukus kaip sekasi maitinti? As tai tokioje neviltyje taip gaila net vaiko ☹️ mano piena vaikas gere ir labai viduriuoja 🤔 …
O tai kaip tas viduriavimas atrodo?kiek kartu per para kakoja? Zinokit gi ir turi skystai kakoti 😊 viduriavimas man rodos skaitosi jei kakoja 10 k per diena isvis vandeniu. Cia buvo tema apie kudikiu kakucius su foto, jums gal praverstu paziuret ten? 😀
Ingrida007 parašė:
Sveikos mamytes kurios jau turi savo kleckiukus kaip sekasi maitinti? As tai tokioje neviltyje taip gaila net vaiko ☹️ mano piena vaikas gere ir labai viduriuoja 🤔 …
Nepasimetusi parašė:
O tai kaip tas viduriavimas atrodo?kiek kartu per para kakoja? Zinokit gi ir turi skystai kakoti 😊 viduriavimas man rodos skaitosi jei kakoja 10 k per diena isvis v…
Na tikrai, ar viduriuoja? Tokie leliukais daug ir dažnai, skystai kakoja. Mano pirma dukra pradžioj kakodavo kiekvieną maitinimą - pradeda valgyt MP ir pakakoja, tai gaudavosi 10 k per dieną tikrai. Vėliau sumažėjo, bet vistiek dažnai kakodavo.
Na kaip pasakyti kaip viduriuoja pries valgyma pakakoja ir pavalgius kas karta 🤔 o labai daznai vandeniu tokiu buna retai kad kruopyciu buna tokiu 🤔 per diena tikrai 10vnt pampiu sunaudojam ligonineje per dvi dienas 30vnt isnaudojom pampiu 🤔 idomu kada tas viduriavimas turetu baiktis 🤔 sakau gal mano pieno netoleruoja
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai