jenn parašė:
Kaip skirtingai 🤭
Viskas priklauso koks cp, ir kaip jo eiga vyko.
jenn parašė:
Kaip skirtingai 🤭
paryziete parašė:
Na taip ir pati pagalvojau
LithGirl parašė:
Mamos, gal žinote kas gali būti, mergytei ant lytinių lupų yra raudonas didelis plėmas, turiu ir foto.. nuo gimimo. Ligoninėj sakė nieko tokio, bet man kažkaip nera…
Gali būti kraujasgyslių rezginys. Praeina per 6-12 mėn, Pas mano mergaitę ant akies voko raudona dėmė, buvo tokia kaip gimė. Pas kitus būna ir ant galvos, ant pakaušio. Gal ir pas Jūsų mergytę tik kitoj vietoj. Man irgi ligoninėj sakė, kad nereikia nerimauti
LithGirl parašė:
Mamos, gal žinote kas gali būti, mergytei ant lytinių lupų yra raudonas didelis plėmas, turiu ir foto.. nuo gimimo. Ligoninėj sakė nieko tokio, bet man kažkaip nera…
Gal tai gandro žnybis?:)) pagooglonkit kaip atrodo.
vaidairtomas1 parašė:
Sveikos ,na ka buvau apžiuroj sekmadieni bus savaite po termino tai jei nepagimdysiu iki pirmadienio skatins 🙈apžiurejo gimdos kakleli 2cm ,skausmas baisus po apžiu…
Sveiki, o Jums bus savaitė po termino pagal echo ar pagal mm?
Man panašiai yra, pagal mm dar ne terminas, kitą savaitę žiūrės. Bet po apžiūros irgi skaudėjo tą vietą.
vaidairtomas1 parašė:
Sveikos ,na ka buvau apžiuroj sekmadieni bus savaite po termino tai jei nepagimdysiu iki pirmadienio skatins 🙈apžiurejo gimdos kakleli 2cm ,skausmas baisus po apžiu…
Sveiki, man po kaklelio apžiūros (buvo 3cm) pradėjo šalintia kamštis, o vakare bėgti vandenys, kitos dienos vakare jau turėjau savo lelių 🤗
Ivona001 parašė:
Sveiki, o Jums bus savaitė po termino pagal echo ar pagal mm?
Na man ,terminas tiek pagal mm ,tiek pagal ultragarsa atitinka
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai