Jurga_ parašė:
Sveiki, man po kaklelio apžiūros (buvo 3cm) pradėjo šalintia kamštis, o vakare bėgti vandenys, kitos dienos vakare jau turėjau savo lelių 🤗
Oho ,tai man visko gali būti 🙂
Jurga_ parašė:
Sveiki, man po kaklelio apžiūros (buvo 3cm) pradėjo šalintia kamštis, o vakare bėgti vandenys, kitos dienos vakare jau turėjau savo lelių 🤗
Oho ,tai man visko gali būti 🙂
vaidairtomas1 parašė:
Sveikos ,na ka buvau apžiuroj sekmadieni bus savaite po termino tai jei nepagimdysiu iki pirmadienio skatins 🙈apžiurejo gimdos kakleli 2cm ,skausmas baisus po apžiu…
mane su nepilnais 2cm pasiliko, nes kas 5min sąrėmiai kartojos, o viskas prasidėjo nuo to, lad namie kamštis pasišalino ir užsikūrė veikla. Po apžiūros nubėgo žali vandenys ir nuo pat patikros iki gimdymo tepraėjo 6h.
vaidairtomas1 parašė:
Sveikos ,na ka buvau apžiuroj sekmadieni bus savaite po termino tai jei nepagimdysiu iki pirmadienio skatins 🙈apžiurejo gimdos kakleli 2cm ,skausmas baisus po apžiu…
Man abu gimė po apžiūrų. Ryte keliavsu apžiūrai, o vakare - jau su veikla 😁
Meilli parašė:
mane su nepilnais 2cm pasiliko, nes kas 5min sąrėmiai kartojos, o viskas prasidėjo nuo to, lad namie kamštis pasišalino ir užsikūrė veikla. Po apžiūros nubėgo žali …
Aš tai net bijau kad nebesuprasiu saremiu kai prasides,nes jau kelias valandas skauda nugara ,pilvo apačia ir nepraeina ,net stengiuosi daugiau vaikščioti 🥺
vaidairtomas1 parašė:
Aš tai net bijau kad nebesuprasiu saremiu kai prasides,nes jau kelias valandas skauda nugara ,pilvo apačia ir nepraeina ,net stengiuosi daugiau vaikščioti 🥺
aš ir neėmiau galvon, vyras sako skaičiuoklę junkis, įsijungiau ir žiūrau rimtai kas 5min , skaičiuoklė meta, kad važiuot laikas
, o tikrai nebuvo nieko skausmingo tik jau miegot nėję būtų. Kai nubėgo vandenys tada jau skausmingiau viskas buvo . Bandykit su skaičiuokle sąrėmius pasižymėt ir matysir koks dažnumas tarp jų, gal ir jau laikas apie gimdymo namus galvot
.
Meilli parašė:
aš ir neėmiau galvon, vyras sako skaičiuoklę junkis, įsijungiau ir žiūrau rimtai kas 5min , skaičiuoklė meta, kad važiuot laikas, o tikrai nebuvo nieko skausmin…
Na tikrai reikes ,o poto nespesiu nes iki ligonines 50km😀
vaidairtomas1 parašė:
Sveiki. Aš šiandien irgi važiavau apžiūrai (40+4). Atsivėręs 2 cm. Paleido namo. Po apžiūros irgi skauda makštį. 🙈🤦🏼♀️
VenuSs parašė:
Sveiki. Aš šiandien irgi važiavau apžiūrai (40+4). Atsivėręs 2 cm. Paleido namo. Po apžiūros irgi skauda makštį. 🙈🤦🏼♀️
Na tikekimes per savaitgali išsilukštensim🙂o kada jusu terminas?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai