Agne_S parašė:
Aš šiandien irgi sulaukiau pasimatymo su savo mažąja princese. 3560 g 53 cm ūgio. Pagal apgar skale 10/10😊
Didžiausi sveikinimai 😘🌹stiprekit 🤗
Agne_S parašė:
Aš šiandien irgi sulaukiau pasimatymo su savo mažąja princese. 3560 g 53 cm ūgio. Pagal apgar skale 10/10😊
Didžiausi sveikinimai 😘🌹stiprekit 🤗
Agne_S parašė:
Sveikinu!!!🥳💐
Agne_S parašė:
Sveikinimai! Kaip praėjo gimdymas? Psichologiškai aš jau nusiteikus gimdyt nors ir šiandien,bet matyt teks palaukti,nes kūnas jokių ruošimosi ženklų nerodo
Rooza parašė:
Uždara grupė seniausiai yra keista kad ne visos jūs ten. Maniau tos kurios ten tiek ir yra mūsų
Nu ne net nežinojau, kad tokia yra. O ir prisijungti neaišku kaip. Net pvz man rodo tiesiog, kad tai uždara grupė ir tiek ;)
Vittt parašė:
Nu nenet nežinojau, kad tokia yra. O ir prisijungti neaišku kaip. Net pvz man rodo tiesiog, kad tai uždara grupė ir tiek ;)
Ten lyg pakvietimo reikia
Vittt parašė:
Nu nenet nežinojau, kad tokia yra. O ir prisijungti neaišku kaip. Net pvz man rodo tiesiog, kad tai uždara grupė ir tiek ;)
Vava aš irgi nerandu kaip pakliūti 😁
O man toks jausmas su koek iena diena vis sunkiau judeti, tai yra apetitas tai nera... Tai karštis muša, tai silpna... Bet paruošiamuju nejaučiu. Tik sunku iš lovos išlipt, pasisukt ant šono lovoje... Kartais stojantis pilvas suskausta, bet tik tiek... Kaip kitos jaučiatės? Kurioms terminas neužkalnų?