Ani LoraK parašė:
Na taip, bet 36 sav baigsis kai bus 36+6, ar ne?
Nea, eina 37 savaitė ir kai bus 36+6, sekančią dieną sukaks pilnos 37 savaitės ;)
Ani LoraK parašė:
Na taip, bet 36 sav baigsis kai bus 36+6, ar ne?
Nea, eina 37 savaitė ir kai bus 36+6, sekančią dieną sukaks pilnos 37 savaitės ;)
Margo777 parašė:
Šiandien sulaukiau savo mergytės po Cezario, atsigausim daugiau pranešime🙏 🤗😇❤️🎁🎈🐏🍭🧨💋🙏🙏
Sveikinimai!!! ❤️💐
Ani LoraK parašė:
Sveiki, gal ne į temą biskibet kaip pas jus gali dabar baiginetis 36sav? Pas mane terminas irgi gegužės 9d kaip ir jūsų ir man rytoj tik prasideda 36sav. O pas j…
Tai kad ryt prasideda 37 sav... 🤷🏻♀️ bent jau taip rodo cia tas kalendorius 🤭
jenn parašė:
Tai kad ryt prasideda 37 sav... 🤷🏻♀️ bent jau taip rodo cia tas kalendorius 🤭
Kalendorius tai rodo bet daktare man skaičiuoja kažkaip kitaip :D, nes man pirmadienį pas daktare tai jis man pasakys kad yra 36+1d.
Ani LoraK parašė:
Kalendorius tai rodo bet daktare man skaičiuoja kažkaip kitaip :D, nes man pirmadienį pas daktare tai jis man pasakys kad yra 36+1d.
Tai jums ir bus 36+1, eis jau 37 savaite
Sejlia parašė:
Sveikutez, nežinau ar būsime balandinukes ar geguziukes todėl jungiuosipagal pirma ekoskopa terminas gegužės 8d, tačiau gydytoja sakė kad jau gali būti betkada …
Pamenu paskutinemis dienomis jau taip laukiau to susitikimo su savo mazyle 🤗💕
Sveika prisijungus ❤😉
dxoxvxixlxex parašė:
Pamenu paskutinemis dienomis jau taip jaukiau to susitikimo su savo mazyle 🤗💕
Aš ištiesu irgi labai laukiu savo mazyles🌺 visada žiūrėjau pagal ekoskopu išsivystymą gimdymo data, o poto gydytoja paaiškino kad nėštumo pradžioje ji nustato, per kitus ekoskopus tik žiūri išsivystymą, tai gavau lengva šoka, kai pasakė, kad galiu gimdyti jau nuo dabar kai sueina 37savaites
kelių savaičių jums gimė mazyle? Dabar tikra džiaugsmą laikote savo rankose 😍
Silas parašė:
36 savaitė baigias kai buna 35+6![]()
Aš prie to pačio pasitikslinsiu, man dabar prasidėjo 37savaite teisingai?
terminas gegužės 8d

3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai