Goosey parašė:
Bet jei duodu tą pusę kiaušo pvz pusryčiams, tai daugiau nieko kito or nebeduodu? 🙂
Bent aš išverdu ryžių košės ir ketvirtį kiaušinio įmaišau. Čia būna jos pusryčiai
Goosey parašė:
Bet jei duodu tą pusę kiaušo pvz pusryčiams, tai daugiau nieko kito or nebeduodu? 🙂
Bent aš išverdu ryžių košės ir ketvirtį kiaušinio įmaišau. Čia būna jos pusryčiai
Zybse parašė:
Bent aš išverdu ryžių košės ir ketvirtį kiaušinio įmaišau. Čia būna jos pusryčiai![]()
As kazkaip privengiu ryziu, nes viduriukai linke pakieteti
Ramos parašė:
Pasigirsiu, mes susiruosem atostogu. Kelione nuo "namu iki namu" uztruko 20 val. Chebra atlaike tobulai, issukis dabar su laiko skirtumu. Tai pabego visi musu miega…
Kokie gražūs vaikai ☺️ smagių atostogų!
Ramos parašė:
Pasigirsiu, mes susiruosem atostogu. Kelione nuo "namu iki namu" uztruko 20 val. Chebra atlaike tobulai, issukis dabar su laiko skirtumu. Tai pabego visi musu miega…
Geru atostogu! Saunuoliai pupuliai 👶🏻👶🏻
Amadra parašė:
Sveikos mamos, ar darete savo kukuliams asmens dokumentus? Ar butina isankstine registracija i pasirinkta migracijos poskyri? O gal galima vykti nesiregistravus? Si…
Pries menesi kai skambinausi sake, kad priima ir gyva eile. Kudikio vezt nereik, bet nuotraukas reik atsivezti.
Zybse parašė:
Bent aš išverdu ryžių košės ir ketvirtį kiaušinio įmaišau. Čia būna jos pusryčiai![]()
O gal galima ir bandyti grikius su kiaušinio tryniu? Niekas nebandė?
Ramos parašė:
Kaip skrydis?
mes ir ruosiames keliauti tai idomu kaip seksis
justfriend parašė:
As kazkaip privengiu ryziu, nes viduriukai linke pakieteti![]()
Na jei jau duodu pusryčiams ryžių, tai pietums dedu į košę kokio burokėlio, stengiuosi išlaikyti tokį balansą.
vavava parašė:
O gal galima ir bandyti grikius su kiaušinio tryniu? Niekas nebandė?
Aš manau, kad galima bandyti į visas košes, pati kol kas tik ryžiuose maišiau.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai